“DEJAN JE DEFINITIVNO PREBOLEO DALILU!” Zadrugarka osula paljbu po Dragojevićima “ŽIVEO JE OD UKRADENIH PARA”


Bez dlake na jeziku!


Protekle noći, produkcija nije održala “Izbacivanje”, ali su zadrugari pozivani na razgovor u Šiša bar u novom delu Zadruge.

Jedna od njih bila je i Anđela Đuričić, koja je osula paljbu po bivšoj drugarici Dalili Dragojević i Dejanu.

Anđela Đuričić

Anđela Đuričić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– On i ona su mi isti. Ona možda ima sve to iza sebe. Dobro mi nije bilo kad je pričala da je abortirala, oduzela sam se na tu priču. Čuli smo za majku, ujaka, tatu. Iznela je i ona, nije toliko, možda ni nema ili nije htela, kako kaže. Isti su mi, on je znao i ćutao. Najmanje strašna stvar za kladionice, znao je da su lažne reklame i živeo si od tih para. Mislim da je Dejan definitivno preboleo Dalilu, čim je izneo sve, jasno je da je kraj sa njegove strane. Ružno je, živeli su pet godina. Ako su mogli osam meseci, mogli su još dva. Upleteno je mnogo ljudi, ja ne mogu da verujem šta su oni sve znali, a ćutali. Ja ovo nikad nisam čula magije, vradžbine, igračke, Tedi, beš. Ne mogu da saberem utiske svega što se desilo. – rekla je zadrugarka, pa dodala:

Anđela Đuričić

Anđela Đuričić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Dalilina rekacija je rekla da je sve to istina. Poznajem Dalilu i znam da je njeno suzdržavanje i plač bila nemoć jer nemamo kako da se odbrani. Možda je malo dodao, ali mislim da je većinski istina. Ne može da bude bolji, jer je živeo od ukradenih para. Njeogov ponašanje ispada da je sve farsa i predstava… Svi znamo da su se borili godinama… ako nije želeo bebu nije imao razlog da se miri. Meni je ovo priznanje da je sve bilo lažno i da je sve to bilo pozorište. Nemam odnos sa Dejanom i Dalilom, da li je to bilo za prvo mesto, ne znaima me. Sve i da nije bilo pozorište, potreba da iznošenje ovoga za ljude koji su ga hranili, mislim da ga je spustilo tamo gde nije trebalo – objasnila je Anđela.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Izvor: srbijadanas.com