“DEJAN JE NAJVEĆI FOLIRANT, RAZMIŠLJA TRI KORAKA UNAPRED!” Bivši prijatelj otkrio tajni plan Dragojevića


Sve je priznao.


Bane Čolak napustio je petu sezonu rijalitija ”Zadruga” zbog zdravstvenih razloga, a sada je sa svojom devojkom Ivanom Krunić otkrio sve tajne Bele kuće i zadrugara.

Bane je priznao da je većina zadrugara isfolirano i da su na sve spremni zbog para, pa i da prodaju svoj život i daju ga na tacni, a onda otkrio i šta misli o ljubavnom trojcu.

Bane-Čolak

Foto: Srbija Danas

– Ja jedino što tamo vidim jeste paklena trojka, trojac bez kormilara, Aleksandra je nebitna. Car koji ne može Dalilu da gleda očima, a mora da bude sa njom da bi oprao sebe od svega, kako ju je ostavio i kako je ovakav i onakav, a ne može da je gleda očima i vređa je svaki dan, a ona koja, ne znam tačno šta joj je u glavi, ali mislim da ona voli da je vređaš, očigledno uživa u tome, normalna nije. Dejan koji i dalje voli Dalilu, ona je njemu jednom priliko rekla ”volela bih da budeš sa nekom devojkom, da budemo jedan-jedan i da počnemo ponovo”, tako da mislim da je on sad samo izjednačio i vratiti se njoj – rekao je Bane i dodao:

 

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević

Foto: Srbija Danas

– On je najveći folirant od svih njih, sve kalkuliše, razmišlja u napred. U ”nervnom rastrojstvu” hoće da skoči u jezero, a pre toga skine bubicu pa skoči u jezero, pa care kad si u nervnom rastrojstvu ne razmišljaš ni o bubici, ni o mami ni o tati, nego se zaletiš i skočiš u jezero, ako ti je do toga.

– Bio sam na vratima pušionice kad se to desilo. Malo je nelogično, on je video da se Dalila ponovo loži na Cara, njihove poglede, dobacivanja, njeno indirektno pominjanje Cara, on je to video, pa je verovatno tog momenta eskaliralo, jer nije mogao da shvati šta je sebi dozvolio. Ali kakav god ja bio, meni je i to izgledalo kao fejkčina jer si svestan da te žena vara, ti daješ šansu, ona opet gleda i ti čekaš Srpsku Novu godinu da sebi razbiješ glavu.

Izvor: srbijadanas.com