“DEJAN LOŠE UTIČE NA ALEKS” Tijana Ajfon nazvala Maju GOSPOĐETINOM, pa se osvrnula na sukob sa Nikolićevom


Bez dlake na jeziku!


Velika prašina se podigla u Beloj kući, ali i u javnosti, kako to obično biva kada je u pitanju Maja Marinković, koja je i u ovom svom učešću u “Zadruzi 6” uspela da bude glavna tema velelepnog imanja u Šimanovcima.

Naime, Marinkovićeva je za kratak vremenski period uspela da osvoji srce Marka Markovića, ali bude i povezivana sa još nekim svojim cimerima, kako zbog romanse, tako i zbog svađa.

Maja Marinković

Maja Marinković
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Tim povodom se oglasila njena drugarica Tijana Maksimović poznatija pod svojim nadimkom Ajfon.

– Prvo da kažem da mi nedostaje i da deset puta dnevno krenem da je pozovem i onda se setim gde je. Maja je ove sezone pokazala šta znaci ponašanje jedne gospođetine! Preponosna sam i ima moju podršku – započinje Tijana.

– Što se tiče njene veze sa Markom, što da ne?! Lep dečko, pametan, pažljiv… Nije Indijanac kao prethodni njeni izbori. Ne mislim da je ušla namerno u taj odnos, jer ona je ipak Maja, nema kome da bilo šta da pokazuje, ona šta poželi – može da ima. Ona radi kako hoće.

– Što se tiče druženja nje i Zvezdana, ne vidim ništa loše, pa ona ima drugove i napolju. Zvezdan je toliko fin i kulturan i smatram da sa takvima treba da se druži i provodi vreme. On nije njen tip i previše je miran za nju. Mislim da tu nema ničeg više od prijateljstva – ističe Maksimovićeva, pa se osvrnula i na Majin rat Aleksandrom Nikolić:

 

Tijana Ajfon

Tijana Ajfon
Foto: Youtube Printscreen/Red TV

– Joj, to sa Aleks, te svađe… Ne volim to! Ali mislim da dosta uticaja na Aleks ima Dejan, on utiče loše na nju… Da nije njega, tih svađa ne bi bilo. Sa Takijem se čujem svaki dan, mnogo ga poštujem i cenim, i svi smo preponosni na Maju – kaže Ajfonka.