DEJAN ZAPOMAŽE – “HOĆU DA IZAĐEM!” Dalila ga ZATVORILA u pušionu, i preti: “Ošišaću te na ćelavo!”


– Ako me poniziš sa bilo kojom ženom…


Dalila Dragojević očigledno više ne može da kanališe svoj bes, jer je prevarila i ostavila supruga Dejana zbog Filipa Cara, koji ju je nedugo zatim zamenio Majom Marinković, pa već ozbiljno počinje da maltretirala bivšeg muža!

Iako je u danima za nama delovalo da Dalila radi sve kako bi se dodvorila i pomirila sa Dejanom, evidentno je da to radi na potpuno pogrešan i neprihvatljiv način, budući da ga svakodnevno proziva, preti mu, a noćas je i fizički nasrnula na njega. Ovoga puta rekla mu je da će se okomiti na njega do kraja rijalitija, te da će zbog nje ostati bez kose.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

– Ti, ćelav ćeš izaći odavde – dobacivala je dok je Dragojević sedeo za stolom.

Potom je, ničim izazvana, krenula za njim u pušionu, odakle mu nije dala da izađe.

– Budem li primetila da želiš da me poniziš sa bilo kojom ženom ovde, ti ćeš me lično diskvalifikovati. Lično ti, jesi li me čuo?- pretila je Dragojevićka.

– Sad kad sam dobila epitet lude žene, videćeš šta ću napraviti. Ako te budem videla  drugom ženom…  pretila je Dalila, a Dejan joj je dobacio:

– Ješćeš moje mafine koje budem pravio s drugom ženom – provocirao je Dragojević nakon čega su nastavili da se guraju u pušio dok ga je Dalila vukla za vrat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Izvor: srbijadanas.com