DELIRIJUM MILJANE I ANITE! Kulićeva joj bacala stvari, ona VRIŠTALA na sav glas – JEZIVA scena!


Reagovalo obezbeđenje!


Sinoć je bila uzavrela atmosfera u “Zadruzi 6“, što zbog ljubavnih parova koji su otkrili mnoge pikanterije u emisiji “Pitanja gledalaca“, tako i zbog neviđenog okršaja između dve zadrugarke.

Miljana Kulić i Anita Stanojlović napravile su haos u nikad brutalnijem klinču, uništavale su stvari i hranu jedna drugoj.

Miljana Kulić

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Prvo je Miljana Kulić otišla do kuhinje i prosula šerpu punu hrane koju je Anita Stanojlović spremila za sebe, što je dovelo do totalnog karambola, a čitava svađa, dodatno je eskalirala u spavaćoj sobi.

Anita je kao furija uletela u spavaću sobu i bacila se na Miljanin krevet. Budući da se Kulićeva zaletela ka njoj, njih dve su se sukobile, ali su ih zadrugari razdvojili, a onda je uletelo i obezbeđenje.

Delirijum Miljane i Anite Stanojlović nastavljen je i u garderoberu, kad je Miljana želela da uništi njene stvari, ali su je zadrugari i obezbeđenje sprečili.

Miksi je posle toga prešla na Anitin krevet, sa namerom da uništi njene stvari i uspomene, zbog čega je Stanojlovićeva počela da vrišti na sav glas.

Anita Stanojlović

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

A kako je ova napeta situacija izgledala, pogledajte u sledećem videu.

Izvor: srbijadanas.com