DEMASKIRANA PRED FINALE! Ana Ćurčić unezverena zbog otkrivanja da je Dejana Dragojevića zvala i cinkarila Aleks


Kulminiralo je!


Jedan od poslednjih porodičnih sastanaka se održava u “Zadruzi 6“, a tema istog jeste da obelodane koje su to scene koje bi najradije izbrisali da mogu. Zadrugarui jedna po jedan ustaju i iznose svoje viđenje ove tematike, a nared je došla i Aleks Nikolić koja je uspela da potkači jednog od glavnih favorita, Anu Ćurčić.

Ova scena nastala je nakon Aninog priznanja da se čula sa Dejanom Dragojevićem, pobednikom prethodne sezone i bivšim dečkom Nikolićeve.

Aleks, ja sam se napolju čula sa Dejanom, mislila sam da ovo neću reći, ali sad priznajem. On je jedan kulturan i dobar dečko – dodala je Ana.

 

Ana Ćurčić

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Ja znam da si se ti čula s Dejanom. Nisi ga spomenula mesecima, sad si ga se setila – rekla je Aleks.

– Nisam želela to da potenciram, iskreno. Prva sam mu se javila, a on je svaki dan mene zvao da me pita da li sam dobro, iskreno. Javila sma mu se jer je on bio ostavljen od strane Aleksande – dodala je Ana.

– Ne, ti si ga zvala da bi mu punila glavu kako ja imam nešto sa Zvezdanom. Smem da kažem sada sve, jer sam zbog komuniciranja s Dejanom tokom boravka napolju, kad sam imala inetrvenciju, bila i kažnjena– rekla je Aleks.

– Neka se Dejan sad oglasi. Nemoj da me praviš budalom. Ja sam prva kontaktirala njega, kad sam videla šta mu je ona uradila s Carem. Plakala sam, bila sam u šoku od Zvezdana i Aleks. Kazao mi je da te je opominjao da to ne radiš – istakla je Ana.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Izvor: srbijadanas.com