“DETE JE MOJE, NAPRAVILA SAM GA IZ LJUBAVI!” Anđela progovorila o TRUDNOĆI – ne pada joj na pamet da ABORTIRA


Svesno su radili na detetu!


Anđela Đuričić je u razgovoru sa Anom Spasojević otkrila šta bi uradila ukoliko bi se ispostavilo da je trudna sa Zvezdanom Slavnićem.

– On da ne stane iz mene i da ne kaže da se muvao sa mnom mesec dana bez fizičkog dodira? Okrivljuje se da sam samo s*ks imala, a mi smo od dva i po meseca druženja samo pet dana imali s*ks. Rekla bih mnogo stvari, ali ću zbog kamera da se ugrizem za jezik, pa neka budem kriva. Ne daj Bože da kažem neke stvari. Sve i da se ispostavi da sam trudna, abortirati neću. Nije to slučajno, pričali smo i želeli. Želeo on ili ne, to je moje dete ako sam trudna. Meni ne treba njegova podrška, imam svoju porodicu, ja ću da se snađem, ako budem trudna. Može samo da mi ne nabacuje nervozu. Ako sam trudna, divno to mi je idealno u svemu ovome. Što on kaže kad god smo imali s*ks, svaki put je – rekla je Anđela.

– Jao Bože – dodala je Ana.

Anđela Đuričić, Ana Spasojević

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– On sa tim nema ništa, ja to za sebe. Ja sam zaboravila kad treba da dobijem. Sećam se za Božić da sam imala i nosila sam zeleni komplet, ja sam dobila petog. Meni to nikad nije u dan, neka pet dana kasnije, nekad ranije sve zavisi od stresa. Treba da dobijem za pet dana. Ja bih trebala da imam simptome, naduvam se i sve me boli, ja to po sebi vidim. Ako sam trudna bez obzira na naš odnos, dete je moje iz ljubavi sam ga napravila. Više puta smo to uradili, želeli. To je moje, ne obavezujem ga ni za šta. To je moje. Nikad ne bih abortirala. Mislim da ni on ne bi to dozvolil jer je to u meni. Bože, ja ne znam ni šta pričam – govorila je ona.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com