DETE NEĆE BITI NA PRVOM MESTU: Šokantna izjava Jovana Jeremić uzdrmala sve! (FOTO)


Mišljenja su podeljena…


Voditeljka Jovana Jeremić i njen izabranik Vojislav Milošević sa nestrpljenjem čekaju prinovu. U međuvremenu, provode svaki trenutak zajedno, a jedan od tih je zabeležen i kamerom.

Jovana je blistala u haljinici leopard printa, dok je Vojislav bio skockan u odelcetu.

Jovana Jeremić

Ipak, ono što je privuklo najviše pažnje jeste poruka koju je Jovana ostavila u opisu slike. Ona je, sažeto rečeno, izjavila da će joj muž uvek biti na prvom mestu, čak i ispred deteta, a dala je objašnjenje i zašto je to tako:

– Žene greše što u braku ili ozbiljnoj vezi koja rezultira sa detetom u celom odnosu zbog obaveza zapostave svog muškarca. To nikada ne smete dozvoliti. Ovo pišem jer su moji roditelji 40g.u braku i učila sam od najboljih. Mojoj majci je moj otac uvek ispred svih! Čak i ispred dece. Moj otac je njen centar sveta. Tako sam i ja naučena. Jer partnerstvo je osnov zdravog braka. Ne deca. Ne brkajte to! Deca su kruna ljubavi. Crep na kući. No, temelj kuće je partnerstvo između muškarca i žene. Kad se muškarac i žena čvrsto drže, onda su i brak i deca ispravni. J. J.

Jovanina poruka je definitivno dovela do sukoba mišljenja i dok je jedni u potpunosti podržavaju, drugi smatraju da dete zapravo treba uvek da bude na prvom mestu.

Šta vi mislite?