“DETE TI JE BILO GLADNO, A PARE SI TROŠILA NA KOCKU” Zola izneo nove šokantne detalje o Miljani


Svađe ne prestaju.


Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola ne prestaju da se svađaju, a najnovija rasprava bivših ljubavnika povela se oko novca.

Naime, njihovi cimeri su se složili da je Zolina velika greška što se odrekao honorara i dao ga Miljani.

– Smatram da je Zola napravio veliku grešku kada je taj ugovor potpisao tajno. Odluka mu uopšte nije pametna što se odrekao honorara. Bilo bi dobro da se sada pozoveš na delimičnu neuračunljivost, jer si bio tada na lekovima i da tražiš svoj honorar nazad – poručio mu Marko Đedović, a Miljana je odmah skočila i počela da se brani.

– Tog novca više nema, kod mene je može na njega da zaboravi. Mene baš briga, novac nazad dobiti neće. On se meni javio sedam dana pred rijaliti, a sve je radio iz koristi, dok sam ja njega iskreno volela – vikala je Miljana, a Zola je otkrio šokantne detalje o njegovoj bivšoj devojci.

Miljana Kulić

– Tebe samo zanima novac. Uvek si mi nešto obećavala, ali sve je bila laž. Čak si mi u jednom momentu rekla da ćeš mi poslati 5.000 evra. Kao te pare si namenila meni i mojoj majci da imamo za život. Lažovčino jedna, nikada ih nisi poslala. Ti si prevarila čak i mog menadžera Bobana. Rekla si mi da ti je dete gladno i da ti je potrebno 800 evra – rekao je Zola i dodao:

– Ako si me iskreno volela, zbog čega si sve to pričala i pljuvala me!? Sve je laž, niko ti ništa ne veruje! Ti si otišla na kiretažu, ti si inicirala da potpišem ugovor, samo se o parama pričalo, samo te korist zanimala. Ti si kukala da ti trebaju pare za dete, jer nema šta da jede, a onda si otišla i prokockala ih – vikao je Zola.