“DIKA ROMSKE ZAJEDNICE, SREĆNO OCU DETETA!” Urnisao Maju ZBOG TRUDNOĆE – Nije htela da se SAZNA!


U šoku!


Uroš Ćertić i Maja Marinković bili su u dobrim odnosima, čak prijateljskim, međutim, kaskader je nedavno počeo da proziva i ponižava Marinkovićevu, a potom se i distancirao od nje, što je ona primetila.

Uroš Maju već danima ponižava i vređa nazivajući je “nakazom sa krivim nogama”, a do juče je pričao da se upravo ona jedina izdvaja od svih devojaka iz rijalitija, te da je prava s*ks bomba.

Uroš Ćertić, Maja Marinković

Uroš Ćertić, Maja Marinković
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Sada je društvenim mrežama počela da kruži Ćertićeva objava sa storija od pre nekoliko godina, kada je Maja zatrudnela sa Markom Janjuševićem Janjušem, ali se svojski trudila da se u javnosti za to ne sazna.

– Lepotica iz Belog Potoka, dika romske zajednice! Sretno budućem ocu deteta, nadam se da ima jače gene od nje, kao što Mustafa Sandal od Emine, na sreću ona dva dečkića – napisao je tada Uroš, potencirajući na izgledu koji je Maja promenila do neprepoznatljivosti, zahvaljujući plastičnim operacijama i raznim tretmanima.

Podsetimo, Maja Marinković i Uroš Ćertić na ratnoj su nozi već neko vreme, kada je zadrugarka uvidela da njen drug zapravo nije prijateljski nastrojen prema njoj, te da je krenuo perfidno da je podbada otkako mu je u lice, pred svima, stavila do znanja da nikada ne bi bila sa njim

Izvor: srbijadanas.com