DISKVALIFIKACIJA!? Miljana Zoli SLOMILA NOS, odmah stiglo PISMO PRODUKCIJE, zadrugari URLALI kada su čuli!


Evo kakva je odluka!


Miljana Kulić je večeras u naletu besa, udarila svom dečka Lazara Čolića Zolu i izazvala mu ozbiljne povrede nosa i oka. Nos je prema proceni zadrugara, slomljen, a šta će reći lekari na kraju pregleda ostaje da vidimo.

Po povratku za crni sto, Mijana je pravdala sebi i bez trunke griže savesti rekla da ona ne treba da bude kaženjena, ali da poziva produkciju je kazni  ukoliko je ona uradila nešto loše.

– Neka produkcija reaguje kako mora, on je dobio šta je tražio. On je mene ovde danima maltretirao, doživljavala sam psihičko nasilje, želeo je da verujem da je moja majka kriva, da će da je provocira, kao što je otišao dok sam krvarila da kaže njoj da ćemo imati s*ks. On je ušao u ovaj rijaliti samo da bi na meni profitirao. Molim produkciju neka reaguje, ili ću biti ja u ovom rijalitiju ili on – rekla je ona, a baš u tom trenutku je stiglo pismo.

– Zadrugari, doneli smo odluku da Miljana bude kažnjena dvonedeljnim honorarom – pisalo je u pismu, a zadrugari su nezadovoljno skandirali.

Nakon pisma Miljana je likovala.

– Možete da me mrzite, hvala Veliki šefe, ovo je zasluženo, dva meseca trpim torturu. Ni prvi ni poslednji psihički kontakt, ljudi napolju aplaudiraju kada vide ovo, kažu “Miksi kraljice”. On me je uništio – rekla je ona.

Mnogi smatraju da je odluka produkcije bila preblaga, a Kulićeva se ovoga puta izvukla bez diskvalifikacije!

Celu situaciju pogledajte ovde.