“DOBIĆE IŠIJAS KOLIKO SE ISTRĆILA” Anđela objavila šok sadržaj – Sirena iz Đenovića u toplesu, okrenuta ka kameri!


Sadržaj koji objavljuje na mrežama postaje sve provokativniji.


Anđela Đuričić nekoliko slobodnih letnjih dana provodi u rodnoj Crnog Gori, a nakon sunčanja, kupanja i ispijanja koktela sa drugaricama, ona se vraća za Beograd gde je čekaju radne obaveze.

Mnogi komentarišu da se Anđela previše opustila otkako je raskinula sa Zvezdanom Slavnićem, pa svako malo na društvenim mrežama pokazuje svoje telo.

Neosporno je da je Anđela prirodno lepa i zgodna, ali prema mišljenju fanova i gledalaca rijalitija, otišla je predaleko i njen sadržaj na Instagramu postaje sve provokativniji.

 

Anđela Đuričić

Anđela Đuričić
Foto: Instagram printscreen/andjelaadjuricicc

Stori koji je danas objavila podigao je ogromnu prašinu upravo zbog toga što je Anđela u toplesu, leži na stomaku, a zadnjicu je “istrćila” toliko da su se mnogi zapitali da li se ukočila…?

Pored provokativne poze, Anđela na slamčicu pije kafu, a dok istu približava svojim usnama, zavodljivo gleda u kameru. Mnogima je ovakav sadržaj poprilično neprikladan za jednu devojku u ranim dvadesetim godinama, koja se pritom obrukala i u rijalitiju.

“Koliko se istrćila dobiće išijas”, “ovo mi je baš degutantno, i kad si obučena vidi se da si zgodna”, “Anđa postade ko i svaka druga starleta, s*se, d*pe, i to je sve”, neki su od surovih komentara koji se mogu pročitati na internetu.

Izvor: srbijadanas.com