“DOGOVORILA SE SA VELIKOM ŠEFICOM ZA VEZU S NJIM!” Odmah GA IZBACILI NAPOLJE – “Ne pričaj to, tišina!”


Karambol epskih razmera u kući.


Nenad Macanović Bebica nikako ne može da podnese bliskost svoje devojke Miljane Kulić sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Osim što se svakodnevno svađaju, i Bebica pokušava da pobegne iz “Zadruge”, on je sada rešio drugačije da se obračuna sa Kulićevom.

Sinoć je za crnim stolom počeo da ubeđuje Zolu da je Miljana dobila instrukcije od Velike šefice, te da flertuje i spopada bivšeg zarad rijalitija, što je ona odmah demantovala, ali je Bebica nastavljao sa provokacijama.

Zadruga

Zadruga
Foto: Instagram prinscreen/heavycur_zadruga1

– Neću više da ćutim. Ne možeš više da lažeš, sve ću da ispričam! Sedeli smo zajedno i ona joj je rekla da igra rijaliti sa tobom! – vikao je Bebica po kući.

– Laže Zola, ti znaš da se ja s tobom nikad ne bih igrala zbog rijalitija. On Veliku šeficu nije video nikad u životu, osim kad je potpisivao ugovor – vrištala je Miljana.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
Foto: Instagram prinscreen/heavycur_zadruga1

– Kazniće te, tišina više, ne pričaj te stvari! – ubacio se Lepi Mića.

Nenad Macanović Bebica

Nenad Macanović Bebica
Foto: Instagram prinscreen/heavycur_zadruga1

– Ma mene baš briga za honorare sve ću da ispričam! Meni nije do para, ne može više da laže! Dogovorila se sa Šeficom! – nastavljao je on, a potom ga je Mića izbacio iz kuće i zatvorio vrata, i još nekoliko puta ga opomenuo da ne priča takve stvari i ne upliće produkciju u njihove priče i odnose, jer je iznošenje takvih dezinformacija najstrože zabranjeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)

Izvor: srbijadanas.com