DOK STANIJA U EMISIJI PLAČE ZBOG SNIMAKA SA VLADOM: Ona je objavila prepisku s njim – ŽESTOKO!


Žestoko…


Vladimir Tomović je u “Zadruzi 2” imao sukobe sa više učesnica. Njegova bivša devojka Stanija Dobrojević gostovala je večeras u emisiji “Zadruga – narod pita” gde je podosta komentarisala njen odnos s Vladom.

Baš u tom trenutku, u medijima se pojavila njegova prepiska sa još jednom zadrugarkom s kojom se sukobljavao na šimanovačkom imanju. Dorotea Jovanović je pokazala svoju prepisku s njim. Baš njoj se Tomović obratio na Instagramu i pokušao je da uspostavi komunikaciju sa njom, ali mu je ona oštro odgovorila.

– Mene bi na tvom mestu bilo sramota da se javim na bilo koji način – poručila je Dorotea Tomoviću nakon što joj je poslao poruku.

dorotea-jovanovic

– Nasmejao sam se ovome! Mi smo, koliko se sećam, ostali u o-kej odnosima kada sam ja izašao, ali dobro. Praštaj što se javih – odgovorio je Vlada na njenu žustru poruku, ali Jovanovićeva nije popuštala:

– Bili smo korektni jedno prema drugom isključivo zbog toga da moja majka ne doživljava stres dok gleda naše sukobe – odbrusila mu je Dorotea, a Tomoviće se ponovo izinio:

vladimir-tomovic

– U redu, izvini još jednom što se javih. Živa bila – prenosi portal “nemazabranjenih.rs” Vladine reči kojima je prepiska okončana.