“DOKTORI DALI MIŠLJENJE – “dežurna MEDICINSKA STRUKA” saopštila koja ČETIRI zadrugara su “NAJBOLESNIJA”

Haos

U toku je radio-emisija ‘Radioaktivnost’. Autor i voditelj Ivan Marinković, pozvao je svoje naredne sagovornike Zoricu Marković, Nenada Lazića Necu i Predraga Lazića Pecu.

– Zorica je šef, ja sam glavni doktor – rekao je Ivan.

– Ja sam šef neurosihijatrije ‘Seme krvavo’ Bosiljka Bosiljčić – rekla je Zorica.

Zadruga

– Danas smo bili u vizitu. Izabrali smo četiri najbolesnije osobe – dodao je Neca.

– Ja znam ko je kod vas duže od jedne godine, to je Bebica – rekao je Ivan.

– To je ozbiljna šifra – kazao je Neca.

– Najlakši slučaj je Anita, ona ima maniju gonjenja i narcioidni poremećaj. Moga Marka, dr*ala je svaka, to je njena parola – kazao je Neca.

– Dokore Marko, da li može dedan primadol, 20mg za Anitu, ako nije problem. Mi smo doktori, iz emisije ‘Seme krvavo’ – rekao je Peca.

– Nadam se da neće dobiti alergiju nikakvu – rekla je Zorica.

– To je najblaži poremećaj, postoji jedna osoba koja ima četiri poremećaja. Šifra 69/9, ovo je ozbiljija glava, a to je Ina. insomnija, anksiozni napadi. Mesi hleb Zoli, pa ide kod Bokija – rekao je Neca.

Ivan Marinković

– Snimala je glavu, ima mnogo rupa, moramo da vidimo šta se dešava sa genitalnim delom – kazala je Zorica.

– Mi smo ustanovili da s*eramatozoidi opstaju duže od n 24h. Ona je osoba koja ima bipolarni poremećaj i depresiju. Mora da ima kod sebe prezervativ, i tabletu za dan posle. Treći pacijent je onaj o kom možemo najviše da pričamo. Milica Veselinović je ozbiljan patološki lažov. Lažne suzer, profesionalni naziv je ‘Jagodinka’ iz filma ‘Varljivo leto’ – rekao je Neca.

– Kifla joj je uža specijalnost, bez susama – dodala je Zorica.

– Njena slika je dosta težka, njen logo je ‘Zabosti nož u leđa’. Mora da se posavetuje sa nekim stručnim kao što je Miljan Vračevič. Najteži slučaj je Bebica. Dijagnoza je manija gođenja i slušanje samo onoiga što njemu odgovara. Samo gleda Miljanu – rekao je Neca.

– Ne treba mu terapija, jer je njegova terapija Miljana – dodala je Zorica.

– Jedna od glavnih centrala je trebalo das bude u Nišu, ali je njegova glavna okupacija bila klima, pa nam nije pomogao oko organizacije – rekla je Zorica.

Zadruga

– Primetili smo da nema dobru ravnotežu, jer mu noge idu u iks, malo je i rahitičan. Specifičan je slučaj, pa mu nismo dali terapiju – rekao je Peca.

Da li ste se savetovali sa doktorkom Marijom? – upitao je Ivan.

– Nadamo se da ćemo je ugledati, pa de će ona znati kako da mu se pomogne. Nije nam lak posao. Mora da se vezuju, povezuju. Hvala vam, nama ovakva reklama jako znači. Sada smo humana organizacija, obaveštavaćemo vas o stanju svih pacijenata. Imamo u planu da sarađujemo na duže staze, imamo 55, 6 pacijenata, pa ćemo se oglasiti – kazala je Zorica.

Detaljnije u nastavku ovog videa.

 

 

 

 

Izvor: srbijadanas.com