DOSADNA: Zadrugari urnisali Anju zbog podele budžeta “Ljudima sa kojima si dobra nisi držala pažnju”


Žestoke kritike!


Nakon raspodele budžeta, zadrugari su dali svoje mišljenje o komentarima Anje Todorović, a prvi na redu, bio je Marko Đedović, koji je nije štedeo, pa je osuo paljbu po njoj da je bila predosadna, čak i ljudima sa kojima je dobra, pa i Cveletu.

Marko Đedović

Marko Đedović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja ništa nisam uspeo da čujem, delom što su ljudi pričali, kapiram da ih nije interesovalo, a delom jer mi nije držalo pažnju. Bilo je nezanimljivo da je i tvoj dečko pričao sa nama. Ne postoji osoba koju nisi nahvalila, a ne verujem da nema osobe za koju misliš da nije loša. Shodno onome što studiraš, ti ako tako nastaviš, radićeš u ariljskim novinama i radićeš lepotu i zdravlje. – bio je surov Đedović.

Anja Todorović

Anja Todorović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ako hoćeš da se baviš tim poslom, moraš da budeš malo oštrija, ne možeš svima peziti za tanjir hrane. Moraš da pokažeš stav, mišljenje. Ti pričaš jednolično, ravno… Kome ćeš da vodiš emisiju? Moraš da budeš pi*a sa sto lica, ako ne želiš da se zameriš. Prošle godine je bila jedna ovakva podela budžeta, i niko nije poštovao vođu. Svi su sa nekim pričali, veliki budžeti su se svađali preko stola dok si delila svoje budžete, Cvele je pričao sa nama, Matora je pila vodu, tako da ni ljudima sa kojima si dobra nisi držala pažnju. Mislim da, ili si karakter, ili si… – govorio je Đedović.

Izvor: srbijadanas.com