“Došli smo do toga da legnemo na jedan krevet!” Zvezdan tražio izvinjenje od Ane, pa došlo do neočekivanog OBRTA


“Zašto ja tebi moram to da kažem?”


Ana Ćurčić sedela je ispod trema i pušila je cigaretu, te joj je tom prilikom prišao Zvezdan Slavnić, koji nije mogao da veruje da Ana prolazi pored njega i nema potrebu da mu se za bilo šta izvini.

– Je l’ može za bilo šta: “Izvini”? Nemaš osećaj da kažeš:”Izvini”? – pitao je Zvezdan.

– Ne, je l’ imaš ti – pitala je Ana.

– Ne pitam te za ljubav, pitam te ljudski – pitao je Slavnić.

– Ne – rekla je Ana.

– Onda pitaš sebe i kuneš mi se da me ne provociraš. Osoba sa malo mozga može to da shvatiš. Kad radiš nešto 50 dana i radiš nešto toliko loše, a nisi svesna, normalno je da priđeš i kažeš da nisi pomislila da može da se desi. To je sto posto ljudski, ljudski, ljudski. Ako nemaš ljudski to da kažeš, treba da imaš bar zbog Slavice i Sare. Ne spominjem tvoje ništa. Oni nisu krivi što se ovo dešava… Poenta je da kada ti radiš nešto loše nekome i nisi znala da bi imalo toliku cenu, da ne kažeš i kažeš ljudski: “Izvini”. To nije odnos. Neverovatno mi je da prolaziš i gledaš – rekao je Zvezdan

– Zašto ja tebi moram to da kažem? Možda ja mislim u sebi, ali nemam potrebu da ti kažem – rekla je Ana.

– Vređao sam te, pljuvao, radio loše stvari i izvinio ti se za to deset puta – rekao je Zvezdan.

– Tvoje izgovorene reči i izgovoreno: “Izvini” meni ne znače ništa. Zašto ti je bitno da ti se ja izvinim – rekla je Ana.

– Nije mi bitno, ja gledam samo ljudskost – rekao je Zvezdan.

Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Nema potrebe, ti si meni rekao da nisam čovek – rekla je Ana.

– Ti sebi daješ prava za sve, samo sam hteo da te pitam to jer je moglo da se desi ovako – rekao je Slavnić.

– Kako si se ti iznervirao kada izgubiš pare na kocki? – pitala je Ana.

– Isto kao i ti kada izgubiš na kocki… Ne lupetaj, kunem se u dete. Kada zajedno igramo za velike pare, ti ne igraš sa mnom – rekao je Slavnić.

– Kada si ti u svom nekom crvenom, a da nisam ja, a umeš da se iznerviraš… Sad to uzmeš, pa pomnožiš sa puta milion sam ja imala emociju besa kada sam ovde ušla, a i napolju. Ako ćeš da gledaš da sam ja tebe namenski provocirala, kada sam ušla i sve ono što je bilo, ja sam ušla ovde polomljena i ti si to video. Zašto ti nisi uhvatio mene za ruku i postavio? Sada se postavlja da sam ja tebe provocirala. Ja sam to danas prvi put razumela i o tome nisam razmišljala – rekla je Ćurčićeva.

Ana Ćurčić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Otišli smo tamo, prilazim ti najnormalnije i govorim ti: “Nemoj ovo da radiš, nemoj ovo”, ti si očekivala moje izvinjavanje i da se kunem. Mislim da si došla da vidiš šta će da bude i moja reakcija ti je bila korektna, samo si ti na dalje zase**vala, pa si počela dalje u rijaliti – rekao je Zvezdan.

– Pomutilo me je ono napolju i suočenje sa ovim svim, ne rijaliti – rekla je Ana.

– Hrabrost da si došla ovde, sa svim tim, da. Ali u tom trenutku mi se hrabrost mešala sa tim: “Da li je moguće?!”. Ja sam ti prilazio non stop da ti kažem, da ti pričam. Došli smo do toga da legnemo na jedan krevet – rekao je Zvezdan.

– To Zvezdane nema nikakvu težinu – rekla je Ana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Izvor: srbijadanas.com