“Dovodila sam UBICU U STAN!” Deniz Dejm iznela detalje odnosa sa muškarcem osmunjičenim za smrt MAJKE


Van sebe je!


Bivša učesnica “Zadruge” Deniz Dejm šokriana je saznajnem da je njen poznanik Đ. Marić (26) zbog osnovane sumnje da je ubio svoju majku (61) u Ulici vojvode Stepe u beogradskom naselju Voždovac.

Razlog što je starleta bila iznenađena jeste što poznaje osumnjičenog, sarađivala je sa njim i čak ga je zvala kod sebe. Kada je u medijima videla njegovu sliku, bila je šokirana.

Vidno potresena zadrugarka obratila se svojim pratiocima na Instagramu, a kako kaže, obuzme je jeza pri pomisli da poznaje i da ima kolaboraciju sa navodnim ubicom.

– Ljudi, ja sam u šoku. Danas sam saznala da je muškarac, sa kojim imam saradnju, ubica! Znači, čovek sa kojim sam snimala je bio priveden policiji zbog sumnje da je ubio svoju majku – počela je Deniz uplašeno, a potom dodala da je užasava pomisao da je žrtva mogla biti i ona.

– Ja ne mogu da verujem. Znači, mogla sam da budem ja. Srećna sam da sam živa. Imam saradnju sa ubicom. Ja ne mogu da verujem. Devojke, žene i muškaci, pazite se. Znači, ja sam tog čoveka privela u svoj stan. Još uvek sam u šoku – rekla je Deniz na ivici suza.

Izvor: srbijadanas.com