DOVOLJNO SAM SVESNA ZA SVOJU LEPOTU: Aleksandra Risteska TOP MODEL DOMINIRA U MAKEDONIJU sa lepotom.


Tako lepa, a tako mlada!


Lepa, prelepa zapamtite dobro ovo ime, Aleksandra Risteska ima samo 21 godinu, a otkako je dobila brojne titule za lepotu, nastavlja da gzi u svoj modni svet.

Kako se desilo da udjes u model, šta te je najviše plašilo na početku, a kakvi snovi si imala?

  • Na svoje 16 godine sam dobila ponudu od jednu modnu oblast, prihvatila sam i tako je zapoćelo sve. Emocije i strah nikad nisu bili prisutni, zato što sam imala neku lićnu sigurnost i samopouzdanje. Bila sam zadovoljna od svoju prvu modni projekat i tako sam se odlučila da prihvatim predizvike koje slede.

Da li u medjuvremenu si se razočarala od ovu profesiju u Makedoniju? Kako zapravo u tvoju zemlju može neko da se baviš profesionalno samo sa modom?

  • Očekivala sam neprofesionalne stvari, ali znala sam da se spravimi sa tim i nastavljala sam hrabro dalje. Ne vidim to da u Makedoniju kao profesionalno zanimanje, ustvari vidim to kao određjeno iskustvo i trening za dalje uspese.

Koje tvoje uspehe smetaš za najveće, a na koje ciljate.

  • Pa prema meni, osven titule ya mis i fotosesije što sam ih imala, kako i reklame, mogu da izdvojim reklamu za Zlatni Dab, a ciljam na slićne uspese od tip na reklame i fotosesije.

Da li modelstvo ga smatras kao odskoćna daska za drugu profesiju, na primer gluma? U koju profesionalnu oblast se vidiš sama sebe u budućnost?

  • Ne mi e odskoćna daska nego predizvik koj e previše interesan i lep, a svakako po završetku karijere nastaviću sa glumom u koe nema limit za godine.

Šta studiraš?

  • Trenutno sam studend na pravan fakultet „Јустинијан Први“, nije mi predizvik ali volim da imam akademsko obrazovanije.

A vi nju isto tako možete da zapratite na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Risteska.A (@risteska_a)