“DOŽIVELA SAM UŽASNE STVARI OD SVOG OCA!” Tanja Jovićević U SUZAMA – Miki je GRLI sa KNEDLOM U GRLU


“Mentalitet utiče na tvoje ponašanje.”


Tokom nominacija takmičari su glasali ko će ići u izolaciju između Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović.

MC Damiro je sledeći ustao da nominuje:

– Mensura šaljem iako ga gotivim – rekao je MC Damiro.

Ivan Radosavljević je sledeći ustao da nominuje:

Tanja Jovićević

Tanja Jovićević
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Sa Milicom sam imao okej komunikaciju, ali mislim da je dobra devojka. Ne razumem zašto za njega kažu da je dobar lik, meni se nije ni obratio ovde. Nemamo komunikaciju, ne bi mogli da se družimo. Nominujem Mensura – rekao je Beli.

Nevena Savić je sledeća ustala da nominuje:

– Imala sam drugačije mišljenje dok sam ga pratila. Emotivan je on, a još to ne pokazuje. Ja sam tebi rekla da ti imaš duple aršine. On komentariše, a ona pozajmljuje garderobu od drugih. Što se tiče njihovog odnosa, za mene je Milica devojčica. Draga mi je. Nominujem Mensura – rekla je Nevena.

Tanja Jovićević je sledeća ustala da nominuje:

– Što se tiče vaše ljubavi. To tebi daje priliku da kada neko skoči na nju, imaš pravo da odreaguješ kako hoćeš. Nisi vulgaran, duhovit si. Ali muškarci reaguju na tebe jer se širiš i to. Mentalitet utiče na tvoje ponašanje. Veruj mi da sam ja doživela užasne stvari od svog oca, on je bio crnogorac. Znaš na šta mislim. Ti si takav. Temperamentan ali ovde si agresivan. Milica je jako ljubazna. Nominujem Milicu – rekla je Tanja.

Milan Milošević

Milan Milošević
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Milana Šarac je sledeća ustala da nominuje:

– Nemam lepo mišljenje o njima. Mislim da je sve ovo Mensurova igra, u kojoj se ona zaljubila. Videćemo koliko će on izdržati. On je jedan ozbiljan manipulator. Ona je jako naivna. Nominujem Milicu – rekla je Mima.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Izvor: srbijadanas.com