“DOŽIVEO SAM DA ME BALAVICA OD 20 GODINA PREVESLA!” Vladimir po ko zna koji put dokusurio Minu svojim rečima


“Ne vidim više ništa u njoj u šta bi mogao da se zaljubim ili zavolim.”


Sinoć su zadrugari imali “Pretres nedelje” sa Milanom Miloševićem i prvo što je voditelj napomenuo u pretresu bilo je ko je najosvetoljubljivija osoba.

– Ove sezone si najosvetoljubljivija osoba kažu gledaoci. Šta misliš zbog čega? – obratio se Milan Mini Vrbaški.

– Pa, mislim zbog postupaka koji su bili u sve četiri sezone. Da li je to u nekim trenucima dobro ili ne, ja sama znam d a li mi se nekad isplate te stvari, nekad ne. Ja nemam ništa protiv toga niti je to za mene nešto uvredljivo, pogotovo gde se nalazim. Napolju ne radim neke stvari, prinudjena sam. Neke stvari radim jer sam bila previše povređena. U suštini sve što sam uradila na neki način mi se vratilo – ispričala je Mina.

Potom je Milan podigao Vladimira Tomovića da prokomentariše.

Mina Vrbaški

Mina Vrbaški
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Na mojoj koži nisam to osetio. Ja sam sebe krivio za sve što sam uradio prošle godine. Bio sam sam krivac što sam u 38. godini doživeo da me jedna balavica od 20 godina prevesla. U njoj ne vidim ni pretnju ni konkurenciju. Ne vidim više ništa u njoj u šta bi mogao da se zaljubim ili zavolim. Imamo normalan, zdrav, korektan odnos, nema potrebe da budem osvetoljubivim kad je ona u pitanju. Nisam osoba koja želi nekome da pati, ja bih mogao nju da nateram da pati ovde svakog dana ali to meni ne bi bila satisfakcija.

– Trudim se da radim stvari koje će meni da donesu dobro. Ako je narod tako video verovatno je sublimirao celo njeno učešće kroz četiri sezone. Ona nije sjajna, ona nije dobro, njeno ponašanje je ovde užasno. Ako treba da pričam o njoj, da govorim ružne stvari i da je blatim nije problem ali ona zna distancu, i ja sam taj koji se povlači. Ona je ta koja meni može da naudi, a ne ja njoj. Ja biram da što bezazlenije prođem.

Vladimir Tomović Mina Vrbaški

Vladimir Tomović Mina Vrbaški
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Da li će neko da me osudi zato što imama odnos sa njom, znam da hoće. Osuđuju me moji najmiliji. S obzirom da sa Teodorom od danas po podne neću više imati kontakat, neće više imati potrebe da u toj trojci učestvuje. Neću biti prema njoj blagonaklon ali neću biti ni surov. Meni je nje zao. Ja znam neke stvari koje vi ne znate – završio je svoje izlaganje Vladimir Tomović.ž

Detaljnije pogledajte u videu.

Izvor: srbijadanas.com