DRAMA NA KAPIJI PORODICE ĐURIČIĆ: Anđeli otac uputio PRETNJE Pinku – evo šta se desilo IZA KAMERA, mlatio rukama…


Ovo nismo mogli da vidimo u programu!


Ekipa Pink televizije danas je posetila Crnu Goru, kako bi kontaktirala roditelje aktuelne zadrugarke Anđele Đuričić, koja je na stubu srama zbog veze sa preko 20 godina starijim muškarcem, Zvezdanom Slavnićem.

U mestu Đenovići, gde porodica Đuričić ima vilu, došlo je do neprijatne scene. Voditelj je pozvao Anđelinog oca Velišu kako bi ga zamolio za izjavu, ali on ipak nije želeo da komentariše ponašanje svoje ćerke.

Anđela Đuričić

Foto: Youtube Printscreen/ Vip NEWS BALKAN/Zadruga Official

– Ja sam tu, u vašoj ulici. Da ne bih pitao komšije, da li biste želeli da mi se odazovete kratko i date mi izjavu od minut? – upitao ga je voditelj, koji je u tom trenutku već bio kod porodične kuće.

Ne, ne, ne. Nemam komentar – rekao je Veliša, a potom dodao i da mu trenutno ne treba dodatna medijska pažnja.

– Obilazite vi sve i ovako – promrmljao je Đuričić, a potom prekinuo vezu i odbio da sarađuje sa produkcijom.

Pinkovo lice pokušavalo je na sve načine da dođe do Veliše, u jednom trenutku on je izašao ispred kuće kako bi oterao voditelja i kamermana.

– Izašao je Anđelin otac, ali kada nas je video, ušao je nazad u kuću. Nekoliko puta mi je odmahnuo da se sklonim od kuće – ispričao je voditelj koji je bio u čudu zbog neprijatnosti koju doživljava.

Do kraja emisije, Đuričić nije pristao da sarađuje sa Pinkom, a kako će se situacija dalje odvijati, ostaje da vidimo.

Podsetimo, Anđela Đuričić naišla je na negativne komentare javnosti nakon što je, prema sopstvenom priznanju, pogazila sve moralne standarde i načela koja je zastupala u prethodnoj “Zadruzi”. Otpočela je vezu sa 22 godine starijim Zvezdanom Slavnićem, kojem je rasturila vezu dugu oko 10 godina. Pored toga, pred milionima gledalaca, usred bela dana, više puta dnevno je sa Slavnićem upražnjavala odnose, zbog čega su njeni roditelji, kako se priča, van sebe. 

Izvor: srbijadanas.com