DRAMATIČNO – 6 DANA PRE: Posle izbacivanja, Dušica NAJAVILA HAOS u subotu! Ubacivanje – i to KAKVO


Biće uzbudljivo.


Pevačica iz “Pinkovih zvezda” Nena Petrović večeras je izbačena iz rijalitija “Zadruga”. Ona je u direktnom okršaju izgubila od Kristine Kije Kockar,  a kako je to uobičajeno, potom je gostovala u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević.

BRUTALNO JE NADJAČANA U GLASOVIMA GLEDALACA: Ona je večeras napustila Zadrugu! (VIDEO)

Međutim, imala je “problema” kada je trebala da napiše pismo i imenuje novog vođu “Zadruge”. Čak dva puta joj je poništavana odluka zbog sitnog nameštanja (zbog čega joj je zabranjeno da imenuje Kiju, a potom i još jednu zadrugarku).

Na kraju sinoćne uzbudljive emisije, stigao je još jedan šok. Voditeljka Dušica je napravila dramatičnu najavu. Ustala je i izdeklamovala naizust:

Dušica Jakovljević u rijalitiiju Zadruga

– Neno, videćemo se i sutra ovde kada ćeš biti gost zajedno sa novinarima. A videćemo se i u subotu kada ćeš ponovo gostovati zato što će tada na programu biti baraž. Videćemo ko će se vratiti u “Zadrugu”.

U drugom baražu ove sezone, učestvovaće svi bivši učesnici koji su “Zadrugu” napustili u regularnom izbacivanju (ne računaju se diskvalifikovani). Koliko takmičara produkcija želi da vrati u igru, ostaje nam da vidimo za šest dana. A do tada, pogledajte Dušicinu dramatičnu najavu baraža: