“DRUGA K*RVA ISTO PAKOVANJE” Kristijan Golubović brutalno o Maji i Caru “Izj*be se u kupatilu, pa NAPADA”


Žestoko!


Dalila Dragojević i Dejan Dragojević šokirali su sve kada su se poimirili nakon njene javne prevare i intimnog odnosa sa Filipom Carem na Dejanove oči.

Tim povodom se oglasio Kristijan Golubović koji je surovo prokomentarisao ovaj popularni trojac, ali i vezu Maje Marinković i Filipa Cara koju je uporedio sa onom koju je Car imao sa Minom Vrbaški.

– Još pre mesec dana sam rekao da će se svi međusobno izmenjati, samo će ‘Fifi’ ostati, jer neće prekršiti pravilo žrtve kako bi uzeo prvu nagradu na kraju balade. Dalila će se pomiriti sa njim, ali će se pomiriti i sa Carem, sve će se to vrteti u dve tri ture. I ja mogu za neke pare da uđem, da je iz*ebem, da pokažem koliko je karakterna, jer je inače “jako teška na se*su, jako teška žena”! U početku sam imao okej mišljenje o njima, ali se sve promenilo nakon ovih dešavanja. Dejan više izigrava budalu nego što jeste, klasična dileja. Posle svega da bude dobar sa svojom ženom koja se sa burmom na ruci je*avala i d*kala Caru nije normalno, ona obraza nema.

 

kristijan-golubovic

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Golubović se potom osvrnuo na turbulentni odnos Maje Marinković i Filipa Cara, pa u svom stilu izneo svoje mišljenje i o ovom rijaliti paru.

 

Dalila Dragojević

Dalila Dragojević
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Maja i Car su druga verzija Mine i Cara, druga ku*va isto pakovanje. Promenio se intenzitet napada, noktima, skakanjem, ali generalno klasika. Već viđeno. Nemam ja ništa novo da kažem jer sve govore sami o sebi, jedino što mogu da ih kidam svojim slengom i metaforama. Nigde tu ljubavi nema, ne vidim da iko ikoga tu voli. Maja je psihopata, koja se iz*ebe u kupatilu pa posle napada. Posesvina je, zaljubi se u čoveka sa kim spava i ne da mu mira narednih godinu dana. Koliko devojka može da bude ku*ava da bi došla kod Cara na ku*ac i da bi je on oduševljavao, a on ima harem takvih. On kad se skine izgleda kao pokojni Pantelija iz ‘Maratonaca’, kao Sunđer Bob… Sačuvaj Bože. – rekao je Kristijan.

 

Maja Marinković, Mina Vrbaški
Izvor: srbijadanas.com