DRŽAO NJENE GAĆICE PA SE ZGROZIO: Luna, NEUREDNA SI! Nakon priče o SEK*U, Marko se RAZOČARAO! (VIDEO)


Sve joj sasuo u lice!


okom prethodne noći Luna Đogani i Marko Miljković su odgovarali na”Pitanja gledalaca”, a ono što je sve zanimalo jeste da li među njima ima nešto više od prijateljstva. Oni su, kao i svakog prethodnog puta, negirali da postoje ikakve varnice, kao i da su isključivo dobri prijatelji. Međutim, sve više je očigledno da nikoga nisu ubedili u to s obzirom da su odmah nakon emisije vodili više nego zanimljiv razgovor koji vodi ka sek*u.

Lunu je zanimalo kakav je Marko u krevetu, a on ju je zezao kako se guz* ispred njega, i da bi trebalo da ga bičuje!

Luna Đogani

– Biču me, ajde! – rekao je Marko Đoganijevoj.

– Šta se tu guz*š ispred mene? – pitao je Lunu a ona se samo zavodljivo smeškala.

Luna i Marko

Nakon otvorenog flertovanja i priča o sek*u, Marko je počeo da kritikuje modnu blogerku kako joj je ormar neuredan i da joj stvari nisu složene.

– Šta je ovo bre Luna, jel se ovako drže stvari. I ti posle nešto kažeš Adamu? – zezao je Miljković Đoganijevu i u jednom momentu uradio nešto što je svima zapalo za oko!

SKANDAL! DIREKTNA DISKVALIFIKACIJA: Prekid, David i Aleks IZAŠLI – haos sa Lunom, pa je uletele Zerina

Naime, on je tokom priče sa Lunom uzeo njene gaćice i bacio ih sa ostalim stvarima. Luna se sve vreme smeškala, i činilo se kako joj uopšte ne smeta ovakav vid komunikacije sa njim, naprotiv uživala je a gledaocima kraj malih ekrana je delovalo kao da se Marko razočarao što ona proziva svog brata, a prva nije ništa bolja.