“ĐUBRE N*RKOMANSKO SMRDLJIVO!” Ša NAPUSTIO emisiju kada je čuo NJEN GLAS – Produkcija ga ŠOKIRALA uključenjem


Pobesneo!


U toku emisije “Narod pita” u kojoj je Ivana Šopić ugostila Nenada Aleksića Ša i Lepog Miću, produkcija je uključivala telefonske pozive gledalaca.

Međutim u jednom od tih poziva našla se i Monika Jovanovska, bivša zadrugarka koja je u rijaliti ušla na osnovu komunikacije sa reperom pre “Zadruge”.

– Monika ovde. On ako hoće na tu kartu da igra mogu i ja drugačije. Za to što je rekao da me je*e deda, samo neka priča, ja to volim. To nije tačno, ja sam se viđala sa oženjenim, ali nije deda. I nije mi finansijer. Ne znam, on uvek besni na mene. Ne znam što mu toliko smetam u životu. Sve je sam uradio da uđem u Zadrugu – rekla je Monika, pa nastavila:

Nenad Aleksić Ša

Nenad Aleksić Ša
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja ga ne proganjam. Kad sam izašla nisam ništa loše rekla o njemu,a nije rekao hvala. Ja svašta mogu o njemu da kažem, a nisam ništa rekla. On kaže da ne voli takve spore devojke, a šta je pričao sa mnom napolju

– Je*em ti tatu i brata u usta – vikao je Ša.

– Njegova sestra je ljudina, ja je volim i poštujem. Nikada mi nije rekla da se sklonim. Ona mi je kao druga majka. On je upoznat sa pričom da me voli i poštuje. Skoro svaki dan se čujemo. Ne treba meni Ša da kaže ništa. Ne proganjam ga napolju, samo sam rekla svoje mišljenje na ovo što je večeras rekao – rekla je Monika.

– Neću da pričam sa govnetom narkomanskim. Je*e je deda za lovu. Burazer i ćale je teraju da se ku*va. Je*em ti ružnu mamu bre. Pa ti zovi ku*vo mamu ti je*em – rekao je Ša.

– Ne mogu više da ćutim, ne prepoznajem ga. Ja tebe je*em, a ne tvoju porodicu. Nek ti na dušu ide sve što pričaš. Nek da on dokaze – rekla je Monika.

Nenad Aleksić Ša

Nenad Aleksić Ša
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– U lajvu si šmrkala, đubre kokainsko smrdljivo. Trebao sam da pustim da te biju one ribe. Puši ku*činu dedi od 72 godina ku*vo. Sisaš mu mu*a ona matora – rekao je Ša

– Ti si stariji od tog dede. Ako hoćeš da se igramo ja ću da te userem – rekla je Monika.

Detaljnije u videu.

Izvor: srbijadanas.com