“DUŠA TATINA” Đuričićevu urnisali zbog RODITELJA – dala obećanje, pa pogazila sve! (VIDEO)


Nisu štedeli reči!


Rijaliti učesnica, Anđela Đuričić našla se u centru skandala kada je uplovila u emotivni odnos sa Zvezdanom Slavnićem koji je 22 godine stariji od nje i koji je zbog nje ostavio svoju nevenčanu suprugu, Anu Ćurčić.

Ona je bila intimna sa njim pred kamerama, a pre ulaska u rijaliti je skroz drugačije govorila o tome.

Anđela Đuričić

Foto: YouTube/Zadruga Official

Pred ulazak u petu sezonu rijaliti programa “Zadruga”, Anđela je jasno iznela svoje stavove, ali ispostavilo se da je uradila sve suprotno od onoga što je izgovorila.

– Ja sam Anđela Đuričić, imam 22 godine i dolazim iz Crne Gore, iz Herceg Novog. Inače sam muško-ženski frizer. Znam sve da pravim, tako da ću unutra biti od koristi. Moj razlog ulaska su, naravno svi kažu novac, i to donekle i jeste, lična promocija i poslovni planovi. Svi su bili u fazonu: “Ne treba ti to, ali mi ćemo te podržati jer si naša”. Ako imate neko dobro društvo i ako se pronađete sa nekim momkom ili devojkom, smatram da može da vam bude lepo i u zatvorenom prostoru – rekla je tada Anđela, pa nastavila:

Anđela Đuričić

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Intimni odnosi pred kamerama ne, apsolutno ne. Druženja možete da očekujete, ali to ne, ni zbog mene ni zbog mojih roditelja to ne bih uradila – rekla je tada ona, a u šestoj sezoni je sitacija ipak drugačija, nakon čega su je mnogi kritikovali zbog obećanja koje je dala roditeljima.

“Odron”, “Duša tatina”, “Luna 2”, bili su samo neki od komentara ispod videa.

Detaljnije pogledajte u videu.

@sekasekica78♬ original sound – ❤SEKA❤

Izvor: srbijadanas.com