Dušici Grabović PRETI BIVŠI DEČKO! Pevačica objavila PREPISKU – isplivaće njene EKSPLICITNE fotke?!


Ne plaši ga se!


Pevačici Dušici Grabović posle svih skandala preti i bivši dečko.

Naime, Dušica se požalila preko Instagrama kako joj bivši šalje poruke i preti da će objaviti njene gole fotografije.

Bivši momak joj se javio, a ona ga je zamolila da je više ne kontaktira jer ima dečka. Međutim, njega je to iznerviralo pa joj je zapretio:

– Ok. Onda ću da prosledim novinarima tvoje slike gde si se slikala gola za mene, pa onda p*ši k*rac dr*ljo – iznervirao se muškarac.

– Slobodno šalji. Ja sam ti lepo napisala da imam dečka i nemoj više da mi pišeš i da me uznemiravaš – odgovorila mu je Dušica, a zatim snimila video u kom je sve objasnila:

– Morala sam da se uključim i prokomentarišem šta mi se sinoć desilo i jutros. Dakle, moj bivši dečko koji još uvek ima moj broj, pošto ja broj nisam menjala 20 godina… Pita me dečko šta radim i ja kažem: ‘Ne uznemiravaj me, sa dečkom sam’ i on mi napiše: ‘Pošto si ti tako bezobrazna prema meni i nisi fer, sad ću da dam sve tvoje slike u novine, sve slike koje si mi slala dok smo bili u vezi. Ja mu kažem: ‘Dobro, slobodno’. Da bi mi dečko uputio sijaset uvreda… Kako se ja ružno ponašam, kako sam odvratna prema njemu, ja mu odgovorim: ‘Slušaj, da si bio dobar ne bi bio bivši, prema tome ostavi me na miru’ i naravno blokiram ga – pričala je Dušica.

– Ja sam to skrinšotovala, u slučaju da izađu neke moje gole slike na kojima se i vidi i ne vidi da sam ja, nebitno je. Bili smo u vezi, slali smo jedno drugom slike, to je normalno, ali da ti muškarčino… Da na osnovu toga želiš da dospeš u novine, preko mene i da objavljuješ moje gole slike. Pa da li imaš sestru, majku, nekoga ko je žensko dete? Da razmišljaš o njima kako bi se tvoja majka osećala da tvojoj sestri izađu gole slike u novine, samo to da te pitam. Pošto će on videti da sam ja ovo objavila i neka vidi, pošto me prati sa lažnih profila, jer je na svim ostalim blokiran – poručila je pevačica.

Detaljnije poslušajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com