DUŽE VREMENA SAM SUMNJAO DA ME SUPRUGA VARA .. TJEŠIO SAM SE I TRAŽIO OPRAVDANJE U KRIZI SREDNJIH GODINA, ALI JE SVE JE BILO OČIGLEDNO

Duže vremena sam sumnjao da me supruga vara… tješio sam se i tražio opravdanje u krizi srednjih godina, ali sve je bilo očiglednije. Prošli vikend je rekla da ide sa prijateljicama u provod i tada sam odlučio da je pratim. Zaista su se našle, popile piće, a onda je svaka krenula svojim putem.

Očigledno su bile sve tri u dogovoru, a nakon par minuta što je moja supruga izašla iz kafića pored nje se zaustavio meni nepoznat automobil u koji je ona ušla. Bilo mi je jasno, ali sam nastavio da ih pratim. Par kilometara od grada skrenuli su u jednu osamljenu ulicu, gdje su se zaustavili i… bilo je sasvim jasno šta rade iako nisam bio dovoljno blizu da sve detaljnije vidim.

Tada sam od muke zaplakao kao nikada u životu.Imam 47 godina i cijeli život sve što sam gradio srušilo se, tačnije srušila je. Kroz glavu mi je prošlo hiljadu misli, ideja šta da uradim, ali u podsvijesti sam imao našu djecu, sin 25, kćerka 19 godina.

Nisu krivi ni za šta da bi ispaštali… Upalio sam automobil i vratio se kući. Još uvijek nikome ništa nisam rekao, razmišljam tražim način kako da iz svega ovoga što bezbolnije izađem, a čini mi se da je to nemoguće. Najveći probelm mi je kćerka, 19 godina ima, jako osjetljive godine, a jako je vezana i za mene i za moju, još uvijek suprugu. Imam 47 godina, moje je prošlo, možda je najbolje da prihavtim situaciju u kojoj jesam. Bolje da ja budem nesretan, nego moja djeca .

Dodatni kutak zabave:

https://www.youtube.com/watch?v=UG3iDI26ze8

Izvor: regionalnevesti.com