E TO SE ZOVE DOBAR FRAJER: Žene ODLEPILE za SEKSI unukom Dragomira Bojanića Gidre (FOTO)

A još je i maneken…

Dragomir Bojanić Gidra je svakako jedan od onih glumaca koji su ostavili neizbrisiv trag u srpskoj kinematografiji.

Filmovi “Žikina dinastija”, “Ljubi, ljubi, al’ glavu ne gubi”, “Lude godine”, u kojima je Gidra igrao čuvenog Žiku Pavlovića zauvek će se pamtiti upravo po njemu.

Ovaj veliki glumac preminuo je pre 23 godine ali je iza sebe ostavio ćerku Jelenu, koju je dobio iz braka sa koleginicom Ljiljanom Kontić i unuka Jovana.

Jovan je danas poznati maneken i pravi magnet za devojke. Iako nosi gene velikana našeg glumišta kaže da nije želeo da se proslavi preko dedinih leđa.

– Ponosim se što mi je Gidra deda, ali to nikada nisam isticao u prvi plan. Ja se bavim modelingom, ali nikada nisam želeo da se guram preko njegovog imena. Ljudi misle da sam arogantan, međutim kad me upoznaju, skapiraju da volim da se zezam kao što je i moj deda voleo – kaže Jovan, čiji je deda bio rođeni Gidrin brat, za “Informer”.

On ističe da njegov deda nije bio švaler kao što se pričalo po gradu.

– Gidra nije bio švaler, iako ga je bio takav glas. On je baš voleo svoju ženu Valju, bila je to ogromna ljubav, nisu mogli jedno bez drugog. Kasno su dobili ćerku, tako da su moju mamu gledali kao svoje dete – dodaje on.

Kako i on važi za velikog zavodnika među svojom generacijom, Jovan je svojevremeno objasnio kakva ga devojka može privući.

A kako je jedna od najlepših žena sveta, Adriana Lima izgledala na početku karijere, pogledajte OVDE.

– Volim kada devojka drži do sebe, zanimljivije mi je kada treba da se potrudim da pridobijem njenu pažnju. Sviđa mi se kada je duhovita i ume da me nasmeje, tada je naša priča još zanimljivija – objasnio je maneken za “Blic Ženu”.