EKSKLUZIVNE FOTKE! SLOBA UHVAĆEN NA DELU: U zagrljaju nove devojke! Znojavi i pripijeni – NEMA SUMNJE!?


Nije Kija, a ni Luna.


Sloba Radanović se nakon uspešno završene sezone u “Zadruzi”, gde je osvojio četvrto mesto, potpuno posvetio karijeri. Pevač svakodnevno ima nastupe, i gotovo da nema vremena za svoj privatni život.

Zadruga

Foto: Privatna arhiva

Da podsetimo, razvod sa svojom suprugom Kijom odugovlačio je, kako sam kaže, jer je konstantno angažovan po klubovima širom Evrope. Takođe je i Luna navela da između nje i Radanovića nije dalje dolazilo do razgradnje odnosa, i da nemaju vremena niti da se vide, niti da se čuju.

Ipak, po fotografijama koje su procurile iz jednog kluba u Sutomoru, Sloba nije digao ruke od žena, niti ljubavnog života!

Zadruga

Foto: Privatna arhiva

– Celu noć se grlio sa devojkama, a to su navodno fanovi. Ipak, ovako strasno i prisno grljenje je jako sumljivo – kaže izvor koji se našao na licu mesta.

Izvor koji je posmatrao celu situaciju tvrdi da je devojka prilazila Slobi kako bi se slikali, a on je bio sav mokar i znojav, što nju nije sprečilo da mu se baci u naručje.

Zadruga

Foto: Privatna arhiva

Devojka je Slobu, još, i dodirivala po licu, a poveli su i razgovor u pauzi koju je pravio dok je pevao.

Zadruga

Foto: Privatna arhiva

Kako vi ovo komentarišete i da li vam je, kao mnogima sa Slobinog sinoćnjeg nastupa, ovo sumnjivo – pišite nam u komentarima!