EKSKLUZIVNO! ISPLIVAO PRLJAV VEŠ: VARALA GA JE ZA VREME KARANTINA? Oglasio se Đogani: “Bili smo u VEZI!”


“Jedan od planova koji su imali za Zadrugu je…!”


Anja Todorović i Jovan Cvijetić su danas imali burnu svađu, zbog slika koje je Jovan slao drugoj devojci dok je bio u vezi sa Anjom, te je došlo zamalo i do tuče.

Za naš portal Srbija Danas, se oglasio Adam Đogani, sa kim je Anja bila u vezi, te otkrio detalje njihovog odnosa, ali i da je Todorovićeva trebalo da spava kod Đoganija za vreme karantina, dok je bila u vezi sa Jovanom.

– Bili smo u vezi pre njih dvoje, nešto kratko. Nisam se cimao uopšte (smeh), ali smo stalno bili u kontaktu. Trebalo je da spava kod mene za vreme karantina (smeh) – rekao je Adam za Srbija Danas, pa nastavio:

View this post on Instagram

Novi dan – novi cilj.

A post shared by Adam Djogani (@adamdjogani) on

– Ali ja sam našao drugu devojku i nisam se čuo više sa njom. Dobra je devojka, samo mislim da je previše naivna. I da sve što zamera Cveletu ona isto to radi. Smarala je što se Cvele na početku njihove veze dopisivao sa Anakondom, a šta je ona radila? Znam i za njihove planove unutra – dodao je Adam.

– Pući će nažalost za mesec-dva. Previše se foliraju, a ona je razmažena do bola. Jedan od planova koji su imali za Zadrugu je da budu kao Anđelo i Teodora. Previše su gledali rijaliti. – završava Adam.

Izvor: srbijadanas.com