EKSKLUZIVNO! Stizale poruke od Anabele, ali danas POTVRDILA – “Ulazim u Zadrugu!” OVO JE TAČAN DATUM!


Čekali smo je dugo.


Đulkica Amzić, ćerka Sinana Sakića, dospela je u žižu interesovanja u prethodnom periodu nakon što je iznela niz optužbi na ponašanje zadrugara Slobodana Radanovića i Lune Đogaj, a u svojim iznošenjima javno je podržala Kristinu Kiju Kockar. Đulkica je sada praćena od neverovatno velikog broja ljudi i njena uključenja su viralna na internetu.

f

Đulkicin ulazak u Zadrugu tema je već danima, a ona je danas javno i rekla kada će tačno ući u rijaliti. Naravno, prvo je imala štošta da kaže o ukućanima, a posebno je zanimljivo da je istakla Teodoru Džehverović i njen odnos sa Ćazimom Osmanijem. Đulkica tvrdi da Tea nije spavala sa Ćazimom, ali da ju je on izdržavao dva meseca, te da ona nije pokazala dovoljnu zahvalnost prema njemu.

d

Pored standardnih priča o Kiji, Luni i Slobi, ona je ovog puta istakla da joj je prećeno iz doma Atijasovih. Ona se navodno ne obazire na to što joj šalju i normalno živi svojim životom.

d

A spektakl kakav se retko viđa zakazan je za tačno dve nedelje. Tada će Đulkica zvanično ući u rijaliti program Zadruga.