Elektra Elite je na rođenju dobila jedno od najlepših SRPSKIH MUŠKIH IMENA! Ovo joj piše u ličnoj karti!


Izvor je bio šokiran kada ga je video na malom ekranu!


Elektra Elit se bavi pevanjem, a javnosti je poznata i po britkom jeziku i neverovatnoj harizmi. Pevačica ne krije da se bavi prostitucijom, i da kao elitna prostitutka zarađuje na sat i do 1.000 evra!

Sebe predstavlja kao transrodnu osobu i tvrdi da joj je to pravo ime, upisano i u lična dokumenta. To je tačno, ali nije oduvek bilo tako.

Kako saznaje “Kurir” od izvora bliskog ovoj elitnoj prostitutki i pevačici iz Švajcarske, ona je rođena kao Đuro Ostojić 1977. godine i u svom rodnom selu živela je uobičajeno, kao i svi ostali mladići i devojke tog vremena.

Elektra Elit

Elektra Elit
Foto: Srbija Danas

– Đuro je tada, u detinjstvu, bio povučen ali se družio sa ostalom decom. Ne sećam se da se po njemu videlo da je drugačiji od ostalih, možda je to skrivao. Bio je kao i sva ostala deca, a kasnije i kao mladić izgledao je prosečno. Sećam se da je pomagao svojima oko poslova u poljoprivredi, čuvao je ovce i krave na pašnjaku. To su tada radila sva deca nakon škole, pa tako i Đuro – rekao je izvor poznat redakciji pomenutog portala.

– Mislim da su iz Hrvatske (Lika) otišli za vreme rata devedesetih, kao i većina Srba tada. Posle mnogo godina sam čuo da se oženio i da je otišao u Švajcarsku, a onda i da je promenio ime u Leon, s tim što se ljudima iz Srbije predstavljao kao Lav. Valjda mu je tako pisalo i u dokumentima. A sad je promenio pol i zove se Elektra. Kad sam ga video na televiziji bio sam šokiran, nisam to očekivao jer se nikad ranije nije pričalo o njegovim sklonostima – zaključuje izvor.

Izvor: srbijadanas.com