“ELITNA PROSTITUTKA, DIRA JOJ D*PE!” Masaža Kristijana i Sanje napravila KARAMBOL – Matora ZAPLAKALA


Haos!


Četvrtak veče rezervisano je za gledanje snimaka i tom prilikom pokreću se najaktuelnije teme u Beloj kući. Među snimcima se našla i masaža između Kristijana Golubovića i Sanje Stanković. Njena bivša devojka; Jovana Tomić Matora, oštro joj je zamerila što je dozvolila da je Kristijan masira, a onda se osudi pridružila i Miljana Kulić

– Nemam komentar. Mislim da ovo ne treba sebi da dozvoljava, to ne kažem zato što je ona u pitanju, bilo ko da je. Ja se kidam ovde zbog ruke, još uvek postoje neraščišćene emocije – priznala je Matora kroz suze.

– Sećam se jedne njihove svađe, kada joj je Matora rekla da nema sa kim nije bila. Sanja uopšte nije lezbijka. Svako se pokaže kad-tad. Sanja je elitna prostitutka, ovo je klasično ponašanje, ne odvaja se od Kristijana, masira je, dira joj du*e, još se namerno otkrila, da bi je snimili. Od Sanje se ovo sve očekuje – komentarisala je Miljana.

Jovana Tomić Matora

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Koji narod podržava ovo, se*em mu se u usta! Ako neko misli da je normalno da meni ne pruži ruku, a sa Kristijanom ovo radi. Nisam očekivala to od nje. Da, jesam ljubomorna, ali ovo mi nije normalno – nastavila je Matora.

– Ovo je prava Sanja! – dodala je Marija.

Sanja Stanković, Kristijan Golubović

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Volela bih da sam se zaljubila u Moniku, da ne bih se ovako osećala – bila je iskrena Matora.

– Nemam prava da ljubomorišem, jer sam bila sa Monikom, ali mogu da kažem kako se osećam – rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com