EMINA MUJIĆ PLATILA VANTELESNU OPLODNJU! Dalila na sve načine pokušava da odbrani ČAST njene majke!


Evo šta je Dejan rekao na sve to.


U toku je emisija “Pitanja novinara”. Darko Tanasijević nastavio je da postavlja pitanja Dalili i Dejanu Dragojeviću.

– Dalila, Dejan kaže da će sve stvari o tvojoj majci dokazati na sudu. Da li postoje svedoci za to? – pitao je Darko.

– To će on dokazati i vidimo se na sudu – istakla je Dalila.

– Kako se osećaš kad Dejan sa kojim si provela toliko godina priča to za tvoju majku, a ti kažeš da je ta majka Dejanu slala poklone i znala da ga obraduje za rođendan i praznike? – pitao je Darko Tanasijević.

Dalila Dragojević

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Kako mogu da se osećam? Najgore na svetu. Ne osećam se sigurno srećno, lepo i ispunjeno. Osećam se najodvratnije i ne znam šta može biti bolnije, osim smrti voljene osobe, kao što je meni sada. Naravno da me je pogodilo. U pitnaju su moji roditelji i moja majka koji su mi podarili život i pomogli nama oboma. Kad je došlo do vantelesne oplodnje, kroz suze je dala pare i rekla da bi više volela da nam je dala za putovanje – nastavila je ona.

– Kakvo je ovo prosipanje socijale? Pogodile je moje reči, a nisu je pogodile reči kad joj se tata javio, nego nastavila po starom. Ja sam rekao, vraćam – ubacio se Dejan.

Dejan Dragojević

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Uvek je donosila poklone. Gledala ga je kao svog sina, nije ga odvajala od mene. Ovo su takve gluposti. Ne znam šta da kažem, nego da me je sramota. Žao mi je što se nisam kad su se prve stvari kad su se izdešavale, kad sam ja posumnjala, što ga nisam otkačila. Kad su obrisane poruke i kad je izgubio bormu i napravio lažnu. Ja o narkoticima ko je koristio i ko prodaje, neću da pričam u čijoj porodici se koristi – rekla je Dalila.

– Na šta aludiraš? Je l’ se Dejanovi bave time? – pitao je Darko Tanasijević.

– Neću ja tvrditi – odgovorila je Dragojevićka.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Izvor: srbijadanas.com