ERU LOPOVI OJADILI ZA 8.000 EVRA: Ojdaniću opljačkano porodično imanje


Maler


Pevaču 1. januara provalnici upali na ranč i odneli alat za poljoprivredu, hranu za životinje, delove starih kola, pozlaćeni escajg, muzički stub i DVD plejer

Eru Ojdanića poterao je maler čim je zakoračio u novu 2018. godinu! Kako Kurir saznaje, pevaču je 1. januara u popodnevnim satima opljačkano porodično imanje u Leskovcu kod Stepojevca, odakle su odnete stvari u vrednosti od 8.000 evra.

Lopovi su iz garaže odneli alat za poljoprivredu, hranu za životinje i delove starog automobila, a onda su obili kuću i odneli pozlaćeni escajg, metalne figure, DVD plejer i muzički stub.

– Era je bio u svom motelu jer je prethodnu noć imao slavlje, a radnicima je dao slobodan dan. Neko je video da je ranč ostao prazan i provalio je. Niko iz komšiluka nije čuo buku, niti nešto čudno. Uglavnom smo svi bili u svojim kućama. U večernjim satima Ojdanić nam je upao u kuću i dozivao pomoć. Nismo znali o čemu je reč, bio je jako uznemiren. Vikao je da je pokraden, u naletu je nabrajao šta mu je sve nestalo. Supruga i ja smo pokušali da ga smirimo i dali smo mu da popije šećer i vodu jer je odbio lek za smirenje. Kontaktirao je s nekim ljudima, koji su mu pomogli da se smiri. Sreća pa su mu odneli stari alat koji on ne koristi, ali ipak ga drži kao rezervu u kutijama ako nov otkaže. Za nestale predmete iz kuće nije se mnogo nasekirao – otkriva pevačev komšija.

 


Pozvali smo Eru i on je potvrdio naša saznanja.

– Tačno tako. Ode osam glava ko od šale, sad treba to nadoknaditi. Nema više zezanja. Od sutra ću imati sigurnosne kamere u svakom uglu, pa da vidimo ko će smeti da priđe a da prethodno nije najavljen – rekao je poznati domaćin.