EVO ŠTA SU MATEJEVOJ DEVOJCI REKLI DRUGOVI JUTRO NAKON NESTANKA SPLIĆANINA! Otkriveni do sad nepoznati detalji: “Oni su bili van sebe”


Matejeva devojka otkrila nove detalje!


Nestanak Splićanina digao je region na noge, a javnost u Hrvatskoj i Srbiji i dalje čeka vest da je Matej pronađen. Kako vreme prolazi, sve je manje šansi da je Periš, ipak srpska policija ne odustaje od potrage. Matejev otac Nenad Periš, u svakom svom intervjuu ističe da se nada da mu je sin živ i da će ga pronaći i sa sobom povesti kući u Split. Uz porodicu i prijatelje mladog Hrvata, vesti i spekulacije o potrazi i nestanku uz agoniju prati i Matejeva devojka Sanja koja je takođe rodom iz Splita.

Sanja je otrkila detalje razgovora između nje i drugova sa kojim je Matej u noći nestanka bio na dočeku Nove godine u Beogradu. Ona je na samom početku potrage rekla da u vezi sa Matejem nije imala nikakvih problema kao i kada se sa njim poslednji put čula.

– Nikakvi problemi među nama nisu bili – rekla je tada i objasnila da se sa Matejem poslednji put čula 30. decembra, kada joj je on poslao video oko 21.30 sati.

Ono što je neuobičajeno je bilo da joj nije stigla poruka od Mateja.

“Bili su van sebe”

Kako je otkrila Sanja, drugovi su bili šokirani i van sebe kada su saznali da njihovog druga nema i da je nestao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

– Meni se bio ugasio mobilni, a bila sam na poslu. Kada sam oko ponoći došla kući, odgovorila sam mu na tu poruku i otišla sam da spavam. Probudila sam se u sedam ujutru i vidim da mi nije poslao poruku za laku noć kada je došao iz grada, što on uvek radi. Vidim nema ništa. Poslala sam mu poruku tada: “Jel sve ok?”, odgovora nema.

– Posle sam mu oko dva popodne opet poslala poruku, opet ništa. Razmišljam da ne može da spava toliko dugo, nema šanse. Onda sam se kasnije popodne čula s njegovim prijateljima, koji su mi rekli da je nestao, da mu je jakna tu, da ne znaju ni oni šta se desilo. Oni su bili van sebe – pričala je tada Sanja, naglašavajući da je pogađaju priče o tome da je Matej sa društvom konzumirao drogu.

Izvor: srbijadanas.com