EVO ZAŠTO KEMEZOVE VIŠE NEMA NA RED TV-U: Milica se oglasila i otkrila NAJNOVIJE INFORMACIJE o obećanoj kući


Najnovije informacije!


Voditeljka i bivša zadrugarka Milica Kemez pre nekoliko dana je dobila punu pažnju javnosti, kada je javno, putem svog Instagram naloga obelodanila da još uvek nije dobila nagradu u vidu montažne kuće, koja joj je pripala nakon što je osvojila drugo mesto u rijalitiju “Zadruga 4”.

Ona je otkrila da je firma koja se bavi izradom montažnih kuća “zavlači” već mesecima, a da još uvek nije niti videla, niti dobila svoj dom.

Ovim povodom kontaktirali smo Kemezovu, kako bismo saznali da li ima neke nove informacije vezano za svoju nagradu.

Milica Kemez

Milica Kemez
Foto: Srbija Danas

– Iz te firme su mi rekli da će mi kuća biti isporučena između 8. i 12. februara, i da će je dostaviti u magacin koji iznajmljujem već mesecima i plaćam 500 evra. Nakon što sam videla kakva se halabuka podigla oko svega, samo želim da još jednom naglasim da Pink produkcija nema nikakve veze sa ovim, oni su od početka korektni prema meni, isplaćeni su mi honorari iz obe sezone, do dinara. Rekli su mi da se ne sekiram i da će mi kuća biti isporučena, da će mi oni u tome pomoći i ja želim da verujem da će tako i biti – započinje priču Milica za “Srbija Danas“.

Budući da je, nakon nje, montažnu kuću kao drugoplasirana u petoj sezoni osvojila i Dalila Dragojević, pitali smo Kemezovu da li je upoznata sa tim da li je Dalili isporučena njena kuća.

– Čula sam se sa Dalilom, ni ona još uvek nije dobila svoju kuću, ali neću ja da pričam o tome, ona ima gde, ima kuću u Šepku, roditelje, a ja nemam, plaćam stanarinu 500 evra mesečno i iznajmljujem magacin za tu kuću koji stoji prazan već šest meseci, pa vi izračunajte koliko sam već novca bacila u vetar. 

Milica-Kemez

Foto: Srbija Danas

Pored toga, verni fanovi kako “Zadruge”, tako i oni koji vole i prate Miličin rad, primetili su da je već nekoliko dana nema na Red televiziji gde vodi nekoliko emisija zajedno sa ostalim bivšim zadrugarima, međutim, kako kaže, nikakve zle krvi nema među njom i poslodavcima, već je na odmoru.

Izvor: srbijadanas.com