FATALNA BRINETA ULAZI U ZADRUGU 7?! Uhvaćena u zgradi Pinka – zarađuje od porodičnog biznisa i dva puta se razvodila


Sprema se spektakularna sezona!


Veliki šef je najavio da uskoro kreće sa emitovanjem sedma sezona rijaliti programa koja će nositi naziv “Elita”. Nagradni fond je nikad veći u istoriji rijalitija. Prvo mesto će otići kući bogatije za 100.000 evra, dok će drugo, treće i četvrto mesto osvojiti po 50.000 evra.

Produkcija već uveliko pregovara sa budućim rijaliti učesnicima o uslovima. Od poznatijih imena, ulazak su potvrdili Mensur Ajdarpašić, Milena Kačavenda i Marko Đedović.

Kako prenose domaći mediji, bivša zadrugarka, Sofija Una Manić je trenutno na pregovorima za ulazak u sedmu sezonu.

– Sofija je snimila profil za “Zadrugu 7”. Još uvek je u pregovorima sa produkcijom. Postoji mogućnost čak i da postane voditeljka šou programa. U svakom slučaju trebalo bi da bude deo projekta – kaže izvor za “Blic“.

Sofija Una Manić

U prilog ovome govori i objava koju je Sofija Una danas podelila na svom Isntagram profilu. Ona je snimila da se nalazi u zgradi Pinka.

Sofija Una je već učestvovala u “Zadruzi”, a nakon izlaska iz rijalitija mnogi su je povezivali sa ocem Maje Marinković, Radomirom Takijem Marinkovićem. Ona ima 33 godine i dolazi iz Beograda, po zanimanju je diplomirani ekonomista, a bavi se porodičnim biznisom.

Sofija Una iza sebe ima dva braka, a sa bivšima je ostala u dobrim odnosima.

Izvor: srbijadanas.com