Filip potrošio 35. 000 EVRA na verenicu Priju! Zastaće vam dah kada vidite ŠTA joj je POKLONIO!


Ne štedi se!


Aleksandra Prijović dobila je od budućeg supruga Filipa Živojinovića automobil vredan 35.000 evra. Reč je o „mercedesu“, koji je u pevačicinom vlasništvu tek dve nedelje.

View this post on Instagram

?

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on

Već godinama Prija ima želju da nauči da vozi i kupi automobil, ali nije mogla to da ostvari zbog previše obaveza. Najzad je krajem prošle godine krenula na časove, a testove i vožnju položila je iz prvog puta. Tada je njen dečko rešio da je nagradi. Kako smo saznali, Živojinović je još pre odlaska u Ameriku, gde ju je zaprosio, odabrao auto za svoju buduću suprugu, koji ju je sačekao po dolasku iz obećane zemlje. Upravo tim autom došla je na snimanje u „Grand“.

https://instagram.com/p/BR_M2u9hhsj/?utm_source=ig_embed

Prija i Filip zakazali su svadbu za 21. jun. Mlada pevačica ne krije oduševljenje što će uskoro stati pred oltar i uveliko se priprema za ovaj važan dan.

View this post on Instagram

Bangkok ?

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on

– Zakazali smo prostor i datum venčanja u crkvi. Probala sam dve venčanice samo da vidim kako mi stoje, još nisam našla onu pravu. Tražim venčanicu i u tome mi pomažu moja mama, Filipova mama Zorica, a konsultovaću se, naravno, i s Brenom i kumom – rekla je Prija.