FILMSKI BEG IZ ZADRUGE! Prolaznici SNIMILI – sa druge strane IMANJA! Visila sa KROVA, neviđene SCENE na TV-u


Više puta je pokušala da skrene pažnju na sebe!


Miljana Kulić je jedna od najaktivnijih i najskandaloznijih učesnika rijaliti programa “Zadruga”. Ona je obeležila rijaliti svojim turbulentnim vezama sa Lazarom Čolićem Zolom, a potom i sa Danijelom Višićem.

Miljana je više puta pokušala da skrene pažnju na sebe pokušajem bekstva iz rijalitija. Snimci na kojima se vidi kako preskače ogradu, postali su viralni na društvenim mrežama.

Poznato je da je Veliki šef obezbedio Miljani da boravi u apartmanu zbog njenog sina, malog Željka. Međutim, u jednom trenutku, pre par meseci, Kulićeva je lomila sve po apartmanu, a obezbeđenje ju je sprečilo da napravi veću štetu i da se povredi.

Miljana Kulić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Bacala je stolicu po prostoriji, a u jednom trenutku odjeknuo je zvuk kao da je nešto puklo. Nakon što je stolicom gađala ogledalo u apartmanu, rešila je da preskoči ogradu. Ovaj filmski pokušaj bekstva zabeležila je i kamera. Međutim, Kulićeva se ubrzo predomislila i vratila nazad.

Obezbeđenje je reagovalo i pokušalo da je smiri, a onda ima je ona zapretila:

Miljana Kulić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Istog momenta hoću da izađem odavde, zadaviću se – vrištala je Miljana.

Zatim se zatvorila u kupatilo, a obezbeđenje je pokušalo do razvali vrata kako bi ušlo.

To nije jedini put kada se Miljana odlučila na ovaj potez. Pre par meseci, zadrugarka je preskakala zid, a neko od prolaznika zabeležio je kamerom ovaj trenutak. Nije poznato zašto se u tom trenutku odlučila za bekstvo, ali gledaoci su posumnjali da je razlog bio ljubavni klip Zole i Ane Bulatović koji je Kulićeva pogledala prethodnu noć.

 

Miljana Kulić

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

Poslednji pokušaj bekstva, desio se nedavno. Miljana je doživela napad panike te je pokušala da pobegne kroz Rajski vrt. Iako je produkcija i reporterke obaveštavaju o zdravlju roditelja, pa Miljana zna da su Marija i Siniša Kulić u najboljem redu, ona neprestano svojim cimerima priča koliko je zabrinuta.

 

Miljana Kulić

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

Miljana se ubrzo smirila i vratila u Belu kuću, pa otišla u spavaću sobu.

Miljana Kulić

Izvor: srbijadanas.com