(FOTO) MONSTRUOZNO! Dok narod UMIRE od KORONE, ON briše SLINE sa 500 EVRA? “Treba vas KAMENOVATI”


Internet gori!


MIljana Kulić i Lazar Čolić Zola su nedavno napustili rijaliti “Zadruga 3”, Kulićka svojom voljom, a Zola zbog nepoštovanja produkcije i programa, pa su oboje diskvalifikovani.

Od kada su napustili rijaliti, oni se javljaju svojim fanovima putem svojih instagram profila gde “drže lajv” i obaveštavaju ih šta rade iz minuta i minut.

Lazar Čolić Zola, Miljana Kulić

Oni su takođe u samoizolaciji, a po Miljaninim objavama sa njima je i mali Željko.

Po interenetu je počela da kruži fotka, koja izgleda kao printskrin jednog od njihovog lajva, koja je šokirala sve. Naime, u tom lajvu, Zola je brisao nos novčanicom od 500 evra uz reči: “Uhvatila me neka prehlada” nakon čega se po rečima gledalaca zasmejao.

To je izazvao žestoki gnev naroda, pa su ogorčeni razbacivanjem ovog para sada u doba karantina, kada se jedva nabavljaju osnovne namirnice i ostaje se bez posla i novca.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola

– Dok narod na Balkanu nema i ne može da kupi litar ulja, brašno i kockicu kvasca, dva narkomana, šizofrenika iz Toponice brišu noseve sa 500 evra! Treba vas kamenovati na sred Niša, narkomančine dve! Sprdate se sa prehladom i ovim izmučenim narodom koji oboljeva svaki dan i umire od iste! Zlotvora dva! Pu! – glasila je objava na zvaničnoj Fejsbuk stranici rijalitija “Zadruga”.

Ono što je moguće je to da se Zola našalio, pa su neki od komentara da je ovo lažna novčanica koja je dostupna u knjižarama, a on je hteo da pokaže da i posle rijalitija ima novca i koliko je zaradio bez obzira na diskvalifikaciju i kaznu produkcije.

Šta vi mislite? Koju poruku je želeo da pošalje ili je samo neslana šala u pitanju?