(FOTO) “SVI ZNAJU DA MU SE NE DIŽE” Žestok momak ipak nije toliko OPASAN? Karića ne prestaju da prozivaju


Ne odustaju od prozivki, iako je rijaliti odavno završen.


Treća sezona rijalitija “Zadruga” je uveliko završena, a počela je i nova, ali bivši učesnici kao što je Stefan Karić ne prestaju da izazivaju pažnju, pa tako ovog bivšeg zadrugara često prozivaju za njegov “ponos”, za koji ga je prva prozvala bivša devojka Iva Grgurić za crnim stolom.

Naime, tu temu je započela još Iva Grgurić u Imaginarijumu dok je bila u vezi sa Stefanom, pa pred svima otkrila da su imali problema da budu intimni, jer on “nije mogao”, a od tog momenta mnogi gledaoci, a prvenstveno fanovi Grgurićeve opsedaju Karićev profil i prozivaju ga na konto ove njemu bolne teme, koju je oštro demantovao još dok je bio u rijalitiju.

View this post on Instagram

?

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on

Stefan je okačio jedan sasvim običan selfi, a komentari su se nizali, pa su samo neki od njih vezani i za njegov ponos, stalno ga podsećajući na Ivinu prozivku pred milionima, što je za njega, koji važi za opasnog momka sa Zvezdare, nije bilo nimalo prijatno.

– Priznaj i ti, brate moj, kao Vuk Mob sa Kijom pa da krene slavlje – glasio je komentar na koji se nadovezala druga osoba prozivajući Karića.

– Rekao bi on, ali svi znaju da mu se ne diže i da ima problema sa erekcijom – nastavila se prozivka, na koje je Stefan ostao nem, iako vrlo često odgovara na komentare “hejtera”.

– Šaren kao slikovnica, a ne diže mu se k*ta – glasio je još jedan komentar.

– Pr*liv tatin, sve je to što ne može da mu se digne. Glavonja umišljeni – nastavile su se prozivke, kojima se očigledno ne vidi kraj, iako je sezona u kojoj je Stefan učestvovao odavno završena.

Izvor: srbijadanas.com