Fuj, OVO je ostavila za sobom U KREVETU: Janjuš u potpunoj neverici, Aneli spremila OPRAVDANJE (VIDEO)


Snimci iz spavaće sobe zapalili internet!


Marko Janjušević Janjuš 25.decembra je saznao za veliku tragediju, kada je ostao bez brata Mihajla, koji je sebi oduzeo život u 27. godini.

Nakon gubitka voljenog člana, Janjuš je ipak smogao snagu da se vrati u rijaliti, a onda je produkcija spremila posebno iznenađenje.

Marko Janjušević Janjuš

Foto: Instagram printscreen/samoposmatramo1

Marko je na poklon dobio psa rase džek rasel, kog je jako dugo želeo, i veoma se obradovao tome. Međutim, štene još uvek nije naučilo gde treba da obavlja svoje fiziološke potrebe, te je više puta mokrilo po krevetu dok je Janjuš pokušavao da bude intiman sa Aneli Ahmić. Mala keruša je i na svoj način “pokazivala dominaciju”, kako mu je Aneli to objasnila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samoposmatramo1

“Mokrila je juče, druže, devet puta po krevetu! Sve prošlo kroz jorgane, dušek… to nema bre mozga! Vidiš da su se usmrdili u rehabu, kiseonika fali mozgu”, “Pametan pas “dominira nad rošavim” i ponižava ga, jer niko drugi ne sme. Očigledno je pas hrabriji od svih”, “Baj Jašar! To Vesna, pokaži ko je šefica kuće… ko spava u čijoj pomokrenoj posteljini” – nizali su se komentari na mreži.

Izvor: srbijadanas.com