FUJ: Upitna higijena Aneli doživela vrhunac – SNIMAK kako proverava treba li da se okupa ZGROZIO publiku


Može to i drugačije.


Veza Marka Janjuševića i Aneli Ahmić intrigira publiku iz dana u dan. I dok smo svi svedoci čestih raskida i pomirenja, ovaj par kao da odoleva svim napadima koji se u Beloj kući gotovo svakodnevno.

Međutim, kada je u pitanju publika, i pitanja gledalaca koje dobijaju tokom svake emisije, ne bi se tako moglo reći.

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić
Foto: Instagram printscreen/samo.realno6

Naime, Marko i Aneli navukli su veliki bes na sebe zbog psa Vesne, o kojoj, blago rečeno – ne brinu. Dok konstantno gledamo na fan grupama “Elite” klipove u kojima Ahmićeva gura, šutira ili sedi na glavi nedužnom biću, Janjuš je javno pretio svima kojima se ne sviđa njihov tretman ove vesele životinje.

Od tada, svaki pogrešan potez ova dva učesnika dočekan je na nož. Mada, ovaj Anelin bi mogao biti dočekan vodom i sapunom.

Poslednji snimak koji je osvanuo na jednoj grupi na društvenoj mreži Instagram pokazuje kako Aneli degutantno proverava da li je vreme za tuširanje, gurajući ruku ispod pazuha i suptilno mirišući shvata da može ove večeri da preskoči tuš – kabinu.

Ovo nije prvi put da bosansku starletu publika proziva za higijenu, ali je definitivno najveću udar na jednu atraktivnu devojku.

Komentari na koje može da se naiđe na pomenutom snimku svakako nisu nimalo za pohvalu, a kako je to izgledalo, pogledajte odmah ispod:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

Izvor: srbijadanas.com