“GADI MI SE, ZA OSUDU JE, NAJGORA OSOBA!” Aleksandra ponovo na STUBU SRAMA zbog Dejana, POPLJUVALI i Dalilu!


“Nadam se da je gledaoci više osuđuju!”


Ljubavni trougao Aleksandra Nikolić, Filip Car i Dejan Dragojević je večito aktuelna tema u “Zadruzi”. Aleksandra i Car konstantno upadaju u nove obračune.

U toku emisije ”Pretres nedelje”, Miljan Vračević i Ivan Dragić prokomentarisali su ovaj trio.

Voditelj Milan Milošević primetio je da je Aleks bila ubedljivi favorit za pobedu, ali je to ozbiljno ugrozila kada je ostavila Dejana i uletala u Filipov zagrljaj.

– Daj čovek se odrodio rođenog roda. Kada su ljudi bili pored njega, pomogli su mu. Kada se podigao na noge, pop*šao se po ljudima! Trebao je da ih ispoštuje, podigao se kao da je on najjači. Nju je poslao ovde unutra i to na početku veze. Ako hoćeš da je imaš pored sebe, držiš je pored sebe ako hoćeš da ti bude žena. On kada je shvatio da će da pobedi, nije gledao Dalilu, a to za priču oko razvoda to se završi vrlo brzo. On je jako lepo izračunao šta se dešava! Jurio je za Dalilom jer je mislio da nema gde, a kada je shvatio da može u Veternik, druga priča – rekao je Miljan.

Milan Milošević, Ivan Dragić

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja sam je podržao, koji sam bio protiv njihove veze. Ne bi ona njega čekala do jula. Svedok sam prošle godine, Aleks i Car se nisu primećivali! Ne postoji ljubav koju može neko da poremeti, za dva dana ne može – dodao je Miki

– Kada je Filip seo sa Milicom, možda je najviše to uradilo Aleksandru, zbog inata. Kao Maja što je posle Marka, prešla kod Bilala, nije on lepši od Marka – kazao je Miljan.

– Mnogi pokušavaju da je opravdaju, nadam se da je gledaoci više osuđuju. Pokazala je pravo lice, ne zaslužuje finog i normalnog momka. Ona se loži na klošare i krimi likove. Ceo život se verovatno druži sa takvima – izjavio je Dragić.

Aleksandra Nikolić

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Odakle ti znaš kakvo je moje društvo i s kim ja provodim vreme? Ti ne znaš ništa o mom životu! – dobacila je Aleks.

– Devojka lakog morala, karma će uraditi svoje. Uz Dalilu Dragojević je najgora osoba koja je ikada bila u rijalitiju! Osećam neko gađenje, imam baš ružno mišljenje o njoj! – rekao je Ivan Dragić.

Detaljnije pogledajte ispod:

Izvor: srbijadanas.com