GADNIJE OD NAJGADNIJEG: Dalila RASPAMETILA JAVNOST ovim potezom – Tiče se HIGIJENE i odvratno je!


Kako joj je to palo na pamet?!


Dalila Dragojević je u narodu već mesecima jedna od najomraženijih učesnika rijalitija Zadruga, a tu titulu nosi pre svega zbog toga što je prevarila supruga Dejana, na njegove oči. Nakon javne prevare, Dalila je navukla dodatni gnev javnosti na sebe i zbog ružnog ophođenja prema, sada već bivšem mužu i konstantnim svađama sa njim, predstavljajući sebe žrtvom.

Pored toga što je na meti osuda zbog svojih emotivnih izbora i odluka, Dalila je uspela da zgrozi narod i potezima koji se tiču lične higijene. Poznato je da zadrugari ne vode preterano računa o čistoći prostora u kojem žive, a poslednji čin Dalile Dragojević zgrozio je apsolutno svakog ko je snimak pogledao.

Ona je uzela da očisti celo kupatilo, što je svakako za pohvalu, međutim kada je završila čišćenje podova i wc šolje, Dalila je odlučila da opere ruke ali i noge u sudoperi! Ona je sa nogu pokušavala da ispere sredstvo kojim je čistila toalet, a gledaoci su ostali potpuno šokirani time što to nije uradila u kupatilu, već u kuhinji, među svim posuđem i hranom!

Dalila Dragojević

Dalila Dragojević
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Ono što je možda još šokantnije u celoj situaciji, jeste to što Dalila i dalje ne misli da je pranje nogu u sudoperi pogrešno, krajnje nehigijenski i nedopustivo, a o tome je pričala i sa zadrugarima, što možete čuti na snimku ispod teksta:

Izvor: srbijadanas.com