GADOST NA ULASKU U KARANTIN: “Elita” se okuplja, ali ovaj prizor Takija Marinkovića je pravi horor!


Nije nam promaklo.


“Zadruga 7 Elita” kreće sutra, u subotu 2. septembra u 21 čas, a učesnici koji će tamo provesti naredne mesece svog života danas su došli ispred hotela, gde će biti u tzv. karantinu sve do sutra uveče.

Ulazak u karantin podrazumeva svojevrsnu pripremu za sam rijaliti, budući da će učesnici tamo biti samo jedni sa drugima, daleko od ostalog sveta i bez telefona ili bilo kakvih uređaja koji bi ih mogli povezati sa svetom napolju.

Među prvima je u karantin stigao otac starlete i rijaliti zvezde Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, ali ovoga puta bez ćerke. Taki je svojim automobilom došao sa svojom devojkom, bivšom učesnicom “Parova” Teodorom Delić, kako bi je ispratio u rijaliti, budući da on nije učesnik istog.

 

Taki Marinković, Teodora Delić

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

I pored toga što je veliku pažnju privukla atraktivna Teodora, našem reporteru na terenu nije promakao jedan detalj, koji je prilično skandalozan. Naime, Taki je otvorio gepek automobila kako bi izneo kofere svojoj dragoj, a unutra je pravi haos!

Papuče, patike, prazne flaše od vode, ogromno ćebe kao i plastične kese, nabacane su po celom gepeku, a u svom tom haosu stajale su i novčanice, i to u devizama. Čitava hrpa novčanica od 100 i 200 evra našla se u Takijevom gepeku, što možete videti na slici ispod:

Izvor: srbijadanas.com