GASTTOZZ I ZORICA USLIKALI SELFI POSLE SEKSA! Ova fotka sada je izbrisana – ali je ipak ISPLIVALA (FOTO)


Hot!


Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz bili su u vezi tokom četvrte sezone “Parova“, a danas ponovo oboje učestvuju u šestoj, tvrdeći da među njima, posle raskida, više nema ljubavnog žara.

Ipak, koliko je njihova veza, a i rijaliti venčanje, ostavilo traga u ovom rijalitiju svedoči i činjenica da je voditeljka Bojana Ristivojević tek sada otkrila neke skandalozne detalje iz četvrte sezone vezane za njih dvoje.

Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz

Povodom Gastozovog pokušaja bekstva iz vile, ona je ispičala da je Marinković sličan prekršaj napravio i u četvtoj sezoni i da mu je tada pomogla upravo tadašnja devojka, Zorica. Ona u tom trenutku nije bila u “Parovima”, pa je sačekala Nenada u toaletu bolnice u koju je on išao na kontrolu, da bi joj se on tamo pridružio, i tu su imali seks. Zbog toga su, kako se navodi, tokom te sezone otkaze dobile dve devojke, isto kao sada dva momka.

Kao svedočanstvo o Gastozovoj i Zoričinoj ljubavi ostao je i selfi koji su napravili posle seksa, ležeći goli na krevetu, i koji je sada izbrisan sa njihovih privatnih profila, ali se i dalje može naći na prostranstvima interneta. Kako je to izledalo, podsetite se i sami:

Gastoz i Zorica

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Parovi”, možete ih pronaći na OVOM linku.